kalina_malina
Fanka BB :)
Noooooooooo i to rozumiem Teraz bede sie smarowala 6 x dziennie
U mnie skuteczna dawka wynosiła 2 smarowania dziennie - żebyś nie przedobrzyła ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooooooooo i to rozumiem Teraz bede sie smarowala 6 x dziennie
Kalina 4270g to duza corcie urodzilas :-) Ty taka drobinka nigdy bym nie pomyslala.
No Kalina ja też Cię podziwiamJa sie smarowalam zwykla oliwka w zelu jonhsons baby. Rozstepu nie mialam ani jednego, teraz tez sie nia smaruje i jak narazie cisza z rostepami. Oby tak juz zostalo ;-)
Kalina 4270g to duza corcie urodzilas :-) Ty taka drobinka nigdy bym nie pomyslala.
U nas w rodzince wagi sa podobne Ja 3350gr, maz 3500gr, a corcia 3550gr ciekawe jaki duzy bedzie synus ;-)
To tak jak z mocno nadmuchanym balonem, który jest gładki, a jak spuści się z niego powietrze, to się robi pomarszczony i pojawiają się na nim bardziej przeźroczyste, cieniutkie miejsca.
Moja kolezanka poradzila mi krem FISSAN - ponoc bardzo dobrze dziala, tylko, ze ja taka leniwa jezeli chodzi o smarowanie dwa razy dziennie - niech mnie ktos mocno nastraszy tymi rozstepami to sie moze wreszcie zmotywuje ;-)