reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

to ja chyba dziwna jestem, wrzeszczę jak mi dziecko rusza moje włosy
Ale syn mi mówi że jestem piękna nawet jak wstaję rano z łóżka wyjątkowo rozczochrana i z podkrążonymi oczami:)

W domu to ja robię za fryzjera i lecę maszynką po dwóch głowach, za niedługo dojdzie trzecia:)

reklama
K4rol4 rzeczywiscie jest różnica.Ja jakos nie moge robic tej 6 bo chyba zle cwicze.Boli mnie kark i szyja w trakcie cwiczen.W Naleczowie sa zabiegi jakims laserem na rozbijanie kom tluszcz.Drogie ponad tys zl ale podobno po 1 zabiegu jest ubytek do 6 kg.Jakby tak wygrac w totka.....
Mi cwiczenia chyba nic nie pomoga bo mam jakies wzdecia.Ostatnio zmierzylam sie rano i po poludniu(nie jadlam duzo)i roznica 5-6 cm wiecej.Zreszta widze po spodniach.Rano luzniejsze a potem ledwo wciskam.Ostatnio w lumpku kupilam super sukienke.Jak przymierzylam ewidentnie brzuch ciazowy.W miescie patrza sie na moj brzuch i mi glupio bo jedno w wozku,drugie obok i jeszcze brzuch...:wściekła/y:

doti12
sprawdz czy nie masz tej szpary pomiedzy miesniami, o ktorej bylo juz wczesniej w tym watku (rozstep miesnia prostego brzucha)
ja szpare jeszcze mala mam i wieczore tez mi brzuszek wywala z tym ze juz nie wyglada na ciazowy, a na obiedzony
i dlatego nie cwiecze brzuszkow bo sie boje, a spiny na ta szpare tez olewam bo nudne sa i nie potrafie sie zmobilizowac, z czasem tez krucho (chociaz teraz moglabym, ale nadrabiam internet)

doti pisze:
Ostatnio zmierzylam sie rano i po poludniu(nie jadlam duzo)i roznica 5-6 cm wiecej.Zreszta widze po spodniach.Rano luzniejsze a potem ledwo wciskam
Bo to nie jest kwestia samych ilości, ale też i tego co jesz. Zwróć uwagę na dni kiedy bardziej Ci brzuch wzdyma i przypominaj sobie co wtedy jadłaś. Jednego będzie wzdymać po tradycyjnych wzdymaczach inny będzie miał "swoje". Jelita każdego są inne i trzeba po prostu ograniczać to, co nie służy. Mój M na przykład potrafi wtranżolić całą mega paczkę chipsów i żyje dalej. A ja zjem malutką i nie dość, że boli mnie brzuch, to jeszcze mnie wzdyma.

Pokah a co do tego rozstępu mięśnia to to samo przechodzi? bo ja ostatnio trochę ćwiczyłam i zauważyłam ,żę ta ,,przestrzeń ''pozostaje bez zmian i nie wiem czy cośz tym robić czy samo dojdzie do siebie:eek:

Jak dotychczas nie zeszło to już nie zejdzie, ja też trochę mam. Większe szpary się operuje, trzeba kontrolować teraz bo przy tym lubi wyjść przepuklina.

reklama
Do góry