reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Brzuszków podobno kategorycznie nie można bo się jeszcze bardziej rozejdzie, można takie spinania, musisz w necie poszukać bo ja nie ćwiczę, nie mam siły po 4, 5 h spacerów dziennie.

reklama
Po ciąży, sama dieta, nie mam kiedy ćwiczyć, a jak mam czas wieczorem, to mi się nie chce...
chciałabym jeszcze 4 stracić, wtedy bym 58 ważyła, i miała trochę zapasu na zimę ;)
Mam kości grube, waga duża, ale objętościowo mnie mniej. Moja siora waży 52, mojego wzrostu jest a wygląda na pulchniejszą...

Ostatnia edycja:
No ja od stycznia walczę... Plan był, żeby się wcisnąć w ubrania z czasów jak męża poznałam :) Więc mniej niz przed ciążą.

gratuluje!!! szacun ogromny, wygladasz przepieknie! ja od po ciazy 15, jeszcze 10 mi zostalo, zeby byc naprawde laska i wazyc odrobinke wiecej niz przy poznawaniu slubnego, ale jak go poznalam to bylam wychudzona tak bardzo, ze te kilka kilo wiecej nie zaszkodzi ;)

reklama
Do góry