reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

No dziewczęta, jak tu Was dopingować?:-)

Mój synek zaczyna mieć wzdęcia poważniejsze, pręży się, nie śpi praktycznie cały dzień, teraz też nie chce usnąć. Zasypia na chwilkę na rękach a po odłożeniu się budzi i płacze. I cały dzień go już nosimy.

Gosiu u nas to samo :( Dzis byla u nas na konsultacji pani od poradnictwa laktacyjnego... Pokazala mi jak robic masaz dupeczki malenkiej by kupka zeszła szybciej... Mam nadzieję, ze to pomoze. Bo Stas meczy sie bardzo. A to jeszcze nocka przed nami :(

reklama
Witajcie Kochane!!!
My juz w domku, pierwsza kapiel za nami... zawsze to lepiej na swoich smieciach wiec bardzo sie ciesze ze juz wrocilysmy!
Jednak padam ze zmeczenia, a mam sporo zaleglych spraw wiec znikam licze ze jutro Was podczytam.

Kochane mamusie cudownie jest do Was dolaczyc!
Mamusie z brzuszkami moje kciuki sa mocno zacisniete zeby Wasze dzidziusie wychodzily szybciutko na ten swiat!

Mój synek zaczyna mieć wzdęcia poważniejsze, pręży się, nie śpi praktycznie cały dzień, teraz też nie chce usnąć. Zasypia na chwilkę na rękach a po odłożeniu się budzi i płacze. I cały dzień go już nosimy.

Ja od 3 dni daję małemu kropelki biogaia i jakoś ataki kolki ustały. Mam nadzieję, że nie wrócą.

Ja się tylko witam bo tez nie mam czasu nadrobić - Majcia ma chore gardło wiec meksyk jedno dziecko małe i ciągle głodne :-D a drugie chore :zawstydzona/y: - mam nadzieje ze małe nie zarazi

Dziewczyny które miały masaż szyjki powiedzcie mi czy to boli - bo wiele o tym czytałam a nigdy nie miałam i tak mnie to zastanawia :sorry:

Sorbek masaz nie jest taki straszny. Mi kazala sie rozluznic na ile to mozliwe i gleboko oddychac. Jakos poszlo. Bolalo ale spokojnie da sie wytrzymac.

Ligotka pewnie ze na swoich smieciach najlepiej.A zaleglosci na pewno nadrobisz powoli jak Paulinka bedzie spala :-)

moja mała też tak miewa, ale wyczytałam, żeby po karmieniu potrzymać w pionie pół godzinki, chyba pomaga, i jeśli są jakieś bóle brzuszka to krócej trwają
a w ogóle to u nas dumny tatuś przyzwyczaił córcię do spania na rękach hehe, za 2 tygodnie pójdzie do pracy a ja mu powiedziałam że chyba nic innego nie zrobię wtedy, bo będę z dzidźką na rękach

Witam się nadal 2 w 1:-)
Zaraz się zbieram i jadę do lekarza,ale gały zrobi jak mnie zobaczy:szok:
Zwolnienie miała tylko do wczoraj,także trzeba dalej ciągnąć;-)
Dam znać po wizycie co i jak:tak:
Miłego poranka dziewczynki:-D

Dziewczynki bardzo Was przepraszam że tak rzadko tu zaglądam ale co chwila mam odwiedziny ciekawskiej rodziny która chce zobaczyc Roszka a to prasowanie ciuszków a to karmienie albo przewijanie co chwilka i tak czasu mi brak na forum:zawstydzona/y::-(
U Nas wszystko dobrze mały je za całą drużynę chyba bo co 2 godziny przy cycu siedzi i ssie i ssie i ssie i końca nie widać hehehe
A ciężki klocuszek się z niego robi;D Buziaki dla wszystkich.Pozdrawiam

reklama
Witam.
Ale się pozostałe Lutówki zaparły. Ale co się dziwić - taki mróz, że się dzieciom nie chce wychodzić ;-)

Do góry