reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Nixie mnie tez kluje i rwie troche :)

Ja wiem kiedy zaszlam w ciaze bo akurat bylam u ginekologa po okresie, badal mi endriometrum i akurat powiedzial ze w sobote i niedziele mam uprawiac sex bo mam najbardziej plodne dni :-)

reklama
hehe według suwaczka jestem juz szczęśliwą mamą
bo jesteś:)

Dzień Dobry

mój nawał mleczny dał mi się we znaki,Zuzia wkurzała sie na duży cyc i w efekcie jadła i jadla pol nocy....
karmię na pół spiąco więc wyspana jestem na szczęście.
No i nie ma potrzeby dokarmienia,mam nadzieje że tak już zostanie.
Cały czas zagladam i podczytuję,mimo że malutka praktycznie je i spi to w domu ciągle coś do zrobienia.

Buziaki

Witam.
Pół nocy liczyłam skurcze, aż zasnęłam. Nie ukrywam, że dosyć bolało, ale skoro zasnęłam, to chyba nie był poród ;-) Myślałam sobie tylko po cichutku, żeby się mąż choć trochę przespał, zanim pojedziemy na IP i nic mu się nie przyznałam ;-)
A za oknem piękna zima.

a u mnie nic.. kolejna cudnie przespana nocka z miłym przebudzeniem
(mąż sie bardzo stara zeby dzidziuś juz wyszedł)
Dorianek u rodziców wiec możemy sie teraz i rano poprzytulać... ale puki co nic to nie daje...:(
pije herbatkę z liści... juz teraz 3 dziennie, mam nadzieje ze nie za duzo.
mężuś od 3 dni słucha jakiejś arabskiej muzyki która brzmi jak afrykańskie wywoływanie deszczu..
moze chce mi poród tym wywołać ..:-D
Teraz poszedł na zakupy.. zażyczyłam sobie ananaska i batonik marcepanowy :-)

Witam,
Nadal 2w1, ale chyba się ruszyło coś lekko, od wczoraj mam bóle jak miesiączkowe, śluz brązowy się ze mnie sączy, brzuszek twardnieje i czasem lekko pobolewa. Chyba ta piłka, bieganie po schodach, spacery, kąpiele itd coś dają....obym nie musiała skorzystać ze skierowania do szpitala na 22.02 które dostałam wczoraj...
Zima za oknem brrr, ale chyba i tak pomaszeruję dziś trochę.
Miłej niedzieli Wam życzę.

no dziewczynki, bo ja liczę na was, ktora dzisiaj rodzi??:)))

u nas nocka w miarę, 3 pobudki na jedzonko, więc nawet znośnie
pogoda ładna, więc dzisiaj ruszymy na spacerek półgodzinny, jak Lenka się dobudzi i naje

miłej niedzieli życzę :)

Witam się i ja także 2 w 1:-)
Też wczoraj miałam bule,ale mi przeszło:-( No ale ja dziś też na jakis spacer ruszę i może mały też się ruszy.
Wiecie on przy skurczu to cicho,a jak skurcz minął to normalnie takie wariacje w brzuchu,że szok:szok: Smiałam się,że przy skurczu schodzi na dół,a jak mija to szybko się do góry przesuwa :tak: Nie może się zdecydować,czy już chce przyjść na ten świat,no i właściwie nie ma sie co dziecku dziwić;-)
Becioo może dziś razem się zawiniemy,my mamy razem urodziny to i może synkowie też chcą razem mieć;-)

czesc dziewczynki!!!
my dzis do domku wlasnie czekamy na wypis, mala zajmuje cala moja uwage bez przerwy je, a jak spi to wreszcie mam czas isc do toalety albo cos zjesc, licze ze w domku dzieki pomocy meza bede miala troszke czasu dla siebie i bede mogla Was nadrobic bo strasznie sie stesknilam!!!

zycze oczekujacym mamusiom szybkich porodow bo widze ze ruch maly.... duze buziaki dla Was i wiele cierpliwosci!!! choc wiem ze nie jest latwo

julia gratulacje!!!

dzień dobry :)
pogoda do du*y, leń mnie wyłapał ale mimo wszystko w miarę humorek trzyma.. Już nawet rodzić dziś nie chcę, tak mi się nic nie chce :)

Ligotko - super, że w końcu do domku, gratuluję i cieszę się Twoim szczęściem :) pozdrawiam Ciebie i Twoją Paulinkę serdecznie

Miłego dnia dziewczynki, ja lecę smażyć naleśniki.. na krokieciki i takie z truskawkowym dżemem mniam :)

reklama
ja skurcze mam ale nie regularne i nie tak uciążliwe więc staram się nie zwracać na nie uwagi bo nic nie dadzą ,takie mam już podejście żeby się nie nakręcać .

Dziś zrobiłam obiadek i bardzo leniuszkowo spędzamy niedziele , jakiś spacerek z pieskami i tv .Ogólnie staram się nacieszyć mężem bo jutro do pracy idzie więc znów zostanę sama . On sobie z Leną rozmawia że jak by się jednak zdecydowała wyjść to było by miło bo tatuś by miał wolne i nie musiał iść do pracy hehe jak by to Ją interesowało :cool2:

ja już zawiesiłam broń i nie dotykam się odkurzaczy itp ,oczywiście tylko to co trzeba ale już bez nacisku na wywołanie bo na małą to nie działa a tylko ja po dupie dostaje i chodzę potem obolała .

Do góry