reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witam własnie wrócilismy ze szpitala. 14 lutego o23.28 urodził nam sie synek Gabrielek. wiecej napisze jutro bo dziś padam ze zmęczenia. szczęśliwa mama:-)

reklama
Witam się i ja także 2 w 1:-)
Też wczoraj miałam bule,ale mi przeszło:-( No ale ja dziś też na jakis spacer ruszę i może mały też się ruszy.
Wiecie on przy skurczu to cicho,a jak skurcz minął to normalnie takie wariacje w brzuchu,że szok:szok: Smiałam się,że przy skurczu schodzi na dół,a jak mija to szybko się do góry przesuwa :tak: Nie może się zdecydować,czy już chce przyjść na ten świat,no i właściwie nie ma sie co dziecku dziwić;-)
Becioo może dziś razem się zawiniemy,my mamy razem urodziny to i może synkowie też chcą razem mieć;-)

Ja po spacerze, skakaniu na piłce i właśnie szykuję gorącą kąpiel, agunia31 no ja jestem za tym abyśmy się dziś razem zwinęły, ale nie wiem czy mój Karolek jest już chętny ;-). Dzień jakoś minął ale chyba nici z porodu dziś :-(

A ja niby jakieś bule mam,ale to nic regularnego.Normalnie jak nigdy:-(Może w nocy się ruszy;-)
Becioo ja też byłam w sklepie,wdrapałam się na moje 3 piętro i nic.Nie tracimy nadziei:tak:

A ja niby jakieś bule mam,ale to nic regularnego.Normalnie jak nigdy:-(Może w nocy się ruszy;-)
Becioo ja też byłam w sklepie,wdrapałam się na moje 3 piętro i nic.Nie tracimy nadziei:tak:

No staram się, bo tak mi się marzyło jutro pojechać na porodówkę z bólami...;-)
Kąpiel gorąca zaliczona, 10 przysiadów... może potem jeszcze trochę piłeczki ale teraz lecę do męża, który od rana mnie rozpieszcza i umila dzień.
Miłego wieczoru

Cześc dziewczyny.

My już od dzisiaj w domku. Mały smacznie spi-ale pewnie zaraz wstanie, więc jutro napiszę więcej. Dziękuję za gratulacje, ale niestety nie mam czasu nadrobić :-)

Ale tu spokojnie...
A mi odchodzi czop wlasnie i jakos mi tak dziwnie-troche mnie bola plecy, troche brzuszek. Moze cos sie rozkreci. Jesli nie urodze w nocy to jutro czeka mnie kolejny masaz szyjki.Mam jednak nadzieje ze dzis w nocy pojade.

reklama
No dziewczęta, jak tu Was dopingować?:-)

Mój synek zaczyna mieć wzdęcia poważniejsze, pręży się, nie śpi praktycznie cały dzień, teraz też nie chce usnąć. Zasypia na chwilkę na rękach a po odłożeniu się budzi i płacze. I cały dzień go już nosimy.

Do góry