polis1010
Leniuszkowa mama
majuska domek faktycznie spory bo po wprowadzeniu zmian ma okolo 180 metrow a te duze okna to jadalnia polaczona z salonem i kuchnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam serdecznie!!
Mój Igor też sie rozchorował. Ma zapalenie oskrzeli. Miałam nadzieję, że jakoś się uda ale jest na antybiotyku. Siedzimy razem w domu od poniedziałku. Już jest lepiej, tylko ma taki gęsty katar, ze nie może oddechu złapać. Biduś nasz.
Próbuję przy mojej marudzie małej trochę dom ogarnąć przedświątecznie, ale juz mam środę i jak na razie udało mi się połowę kuchni posprzątać.
Domków też zazdroszczę. Ja mogę tylko pomarzyć.
Co do spania, to Igor śpi zazwyczaj dwa razy dziennie po 1, 1,5h. A nocki nadal przerywane po kilka razy, a tak od miesiąca to przerywane potwornym płaczem. I nie wiemy czy to zęby czy tak ma po prostu. No i wciąż je w nocy, 2 razy. A wsze dzieci pija jeszcze mleko w nocy??