reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Moje dziecko też piersiowe. Jak jest z nianią to dostaje do picia sok rozcieńczony wodą, ostatnio kupuję mu nektary babydream.
A dziś mieliśmy ekstremalne karmienie piersią bez trzymanki. Zmęczony dzidź się rozryczał na maksa w samochodzie podczas powrotu od babci z imienin (Basia ;)) i nie mogłam go w żaden sposób uspokoić, w końcu przesiadłam się na środkowe miejsce na siedzeniu, przypięłam się pasami, na maksa wychyliłam do przodu i podałam mu pierś (jeździmy jeszcze w małym foteliku). Dobrze, że już ciemno było, bo byłby śmieszny widok dla innych kierowców ;)

reklama
Hej Lutóweczki!

Jakbyście chciały zaproszenia na roczek naszych maluszków to dajcie mi już znać, bo mam troszkę zamówień i pózniej na raz mogę się nie wyrobić :)

Mamy nowe wzory :)

zobaczcie:

http://www.galeriazaproszen.com3.pl/

Jak cos to piszcie na asia@com3.pl

Buzaczki dla Naszych Maluszków!!!!

[edit] aaaa zapomniałam napisać, że oczywiscie dla Lutóweczek odpowiedni rabat!

Ostatnia edycja:
Poczytuje Was, ale mam zimowa depresej i nic mi sie nie chce... nawet pisać... MY tez jeszcze cyckowi jakby co... no a Maja wazy 10kg wiec do potrojenia wagi urodzeniowej troche jej brakuje bo Maja też z tych duzych (4150g) wiec niby na pierwsze urodziny winna ważyć 12 450g więc sporo, ale ona strasznie ruchliwa jest i myśle, że nie dobije do 12 kg ;-)

witam wieczorkiem
my oczywiście też cyckowi i pewnie jeszcze długo będziemy bo ja w domku i najszybciej to idzie w ruch cyc:-)
u nas strasznie wietrznie wczoraj i dziś było więc my bez spacerku dwa dni:-(a my codziennie 3-4godzinki spacerujemy.
podajecie dzieciom witaminy a jak tak to jakie? ,ja podaje wit.D.
maran-atha przesyłamy dużo pozytywnej energi uśmiechnij się:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja daję młodemu witaminę D i DHA, jak miał katar to jeszcze witaminę C i calcium dostawał.

A'propos witaminy D, to w grudniu w aptekach Świata Zdrowia jest dobra cena na Vita D - teraz są nowe opakowania po 45 kapsułek (do tej pory były po 30) i w promocji opakowanie kosztuje 16,99zł - ta cena obowiązuje do końca grudnia.

Witam Mikołajkowo :)
życzę bogatego Mikołaja wszystkim !!
i mam pytanie na czasie, :)
czy będąc na wychowawczym dostanę paczkę dla dziecka z pracy? czy dziecko musi być wtedy na moim ubezpieczeniu? (bo jest na męża)
buziaki :)

Witam się po powrocie,

wyjazd był bardzo udany mimo, że bałam się że nie dojdzie do skutku bo w ostatniej chwili mąż się rozchorował. Na szczęście gorączka mu przeszła więc pojechaliśmy.
Mój tata oczywiście małą zachwycony, bawił się z nią cały czas więc ja mogłam trochę odpocząć.
No i mała ładnie tam spała:)

A dzisiaj w żłobku przywitał nas Mikołaj:)

Jak to miło słyszeć, że jeszcze tyle mam cycuje. Tab, niezłe to musiało być w tym aucie.
Asiulka w sprawie paczek to wszystko zalezy od regulacji zakładowego funduszu swiadczeń socjalnych. U nas np paczki dają dzieciom od 2 do 16 lat, więc dla Agi musimy jeszcze poczekać i mimo, że oboje pracujemy i oboje co miesiąc zasilamy obligatoryjnie pieniążkami ten fundusz, paczkę dostajemy jedną, choć gdzie indziej w takiej sytuacji dostaje każdy rodzic.
Ja mam katar gigant i nic mi się nie chce.
A Mikołaj był w przedszkolu w piątek :-)

u nas mikolaj byl podwojny.
Od męza z pracy i w przedszkolu
A ja jestem po pobycie z martynka w szpitalu na zabieg wyciecia migdalka gardlowego na szczescie juz w porzadku

reklama
a u nas paczek w pracy nie ma dla dzieci, dla nas tez nic, dupna firma, choć taka wielka i chwali się zyskami, kosztem pracowników (pko bp na marginesie)
bobomama, my wycinaliśmy synowi trzeciego migdała, od tego czasu skończyły się anginy

Do góry