reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
Daga ciesze sie razem z toba i juz teraz zaciskam kciuki aby oksytocyna zadzialala jak nalezy
tutaj :-)
bylam tym razem pierwsza w kolejce :-)
ano bylam :-) po moje ostatnie zachcianki
jutro o godz 12 zaczynaja mi wywolywac poród
nie idziemy dzisiaj bo moj gin bedzie jutro mial dyzur i on wszytko poprowadzi :-)
teraz zabieramy sie za upozadkowanie wszytkiego z K., ktory jest chyba bardziej zestresowany niz ja :-)
juz jestem spokojna i jakos mi lzej choc boje sie jak cholera...
Daga no to wieści dobre przynioslaś.
jutro w samo południe kciukasy będziemy trzymać co by margola szybko na świat przyszła, a mama za dużo i długo nie cierpiala ;-)
daga
ja po usg, na szczęscie Hubertusek nie jest tak wielki jak myślałam tzn ma dopiero niepełne 4,100 więc nie jest żle:-) poza tym wszystko oki wyszło)
dobrze, że wizyta udana.
Wesoła oby doktorek miał rację, że poród szybki będzie, choć z jego proroctwem póki co to różnie...
no ale jestem dobrej mysli
Witam się po wizycie, USG zrobione i wszystko w jak najlepszym porządku Natalka waży 3500 i oznak porodu brak jak nie urodzę do poniedziałku to mam się pokazać i to wszystko czego się dowiedziałam.
daga trzymamy za Ciebie i Olcię kciuki daj znać jak tylko się rozpakujesz
daga trzymamy za Ciebie i Olcię kciuki daj znać jak tylko się rozpakujesz
Kasiorka 22
Zaangażowana w BB
Dziś byłam na ostatniej wizycie u gina. Zrobił mi USG. Ewcia waży ok 3000g wiec nie dużo jak na taką duża babeczkę jak ja (178cm wzrostu). Powiedział że jest ładnie ułożona do porodu i napiera główką na szyjkę. Rozwarcie 1,5 więc żadne... Jak do 12.04 nie urodzę mam się zgłosić do szpitala na wizytę kontrolną...
No więc czekamy...
No więc czekamy...
U mnie brzusio nisko, wizyta u gin. 17 kwietnia, ale nie wiem czy Lenka tyle w brzuchu wytrzyma, bo już jej chyba bardzo ciasno.
M. obstawia, że w ciągu 3 dni urodzę - szok!!
Poza tym od 2 dni biegam częściej siusiu i ciągle zmieniam wkładki, bo mam jakoś dziwnie mokro, ale wydzielina jest biała, raczej gęsty śluz niż czop, bo zabarwienia nie ma..
Poza tym z tego co tu czytam to czop nagłego porodu nie oznacza - uff.. ;-)
Poza tym od 2 dni biegam częściej siusiu i ciągle zmieniam wkładki, bo mam jakoś dziwnie mokro, ale wydzielina jest biała, raczej gęsty śluz niż czop, bo zabarwienia nie ma..
Poza tym z tego co tu czytam to czop nagłego porodu nie oznacza - uff.. ;-)
odwołałam piątkową wizytę u mojej ginekolog... musiałam, bo nie mam jak dojechać bezpiecznie nie bojąc się, że po drodze urodzę ale moja gin przyjmuje w nd więc po prostu do niej pojadę i się wbiję poza kolejką jako dodatkowa pacjentka bo wolnych terminów przecież już nie ma
tym bardziej że zwolnienie mam do piątku, więc muszę zdobyć nowe
tym bardziej że zwolnienie mam do piątku, więc muszę zdobyć nowe
reklama
U mnie brzusio nisko, wizyta u gin. 17 kwietnia, ale nie wiem czy Lenka tyle w brzuchu wytrzyma, bo już jej chyba bardzo ciasno.
Nie znasz możliwości swojego dziecka miejsca ma dość -nawet jeszcze pobiega;-)
Mój S te 3 dni obstawia odkąd stuknął mi 36tc -mało tego tak też obstawiał mój gin
Moja córka od początku robi facetów w konia