kici69 zadzwoń i spytaj gina najlepiej...
niestety ja z moją gin nie mam kontaktu telefonicznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kici69 zadzwoń i spytaj gina najlepiej...
Kici69 ja miałam przepisany przez gin Aspargin na skurcze rąk więc kobiety w ciąży mogą go brać.pochłaniam magnez każdego dnia wg zaleceń, a ostatnio co noc mam takie skurcze nóg że szok... ostatnio jak mnie złapał skurcz to nie miałam czucia w stopie... martwię się, bo czytałam, że takie skurcze mogą także wywołać przedwczesne skurcze macicy... a wizytę mam dopiero 19/02... czy można w ciąży jeść potas ?? bo mnie na skurcze tak to zawsze pomagał asparganian... a nie wiem czy mogę go kupić
Dziewczyny, czy wasi lekarze przywiązują wagę do liczenia ruchów dzidziuli? Robicie to? Mnie mój zalecił, ale mam z tym problem, bo malutka rusza się baaaardzo nieregularnie, co uważam za normalne, czasem buszuje kilka godzin non stop a czasem machnie raczką czy nóżką 2 razy i spokój do nastepnego dnia... czego to ludzie nie wymyślą.. moja mama stwierdziła, że by się nie nakręcać tylko działa w przypadku braku jakiegokolwiek sygnału, że mała nie śpi i ma się dobrze. Co Wy na to?