P
Paulka90
Gość
karola GRATULUJE! Super ze wszystko z dzidzią dobrze.
No to modelka Ci w brzuszku rośnie
No to modelka Ci w brzuszku rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, super wiadomosc...Kochane ja właśnie wróciłam z wizyty:-):-).
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:-):-)
80% będziemy mieli córeczkę:-):-):-).
bardzo się cieszymy:-):-) siusioka między nogami nie ma :-)
TROCHĘ SIĘ ZDZIWIŁAM JAK ZACZĘŁA WSZYSTKO MIERZYĆ:-) WIEM ŻE MA DŁUGIE NÓŻKI I RĄCZKI:-):-) NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ CIESZĘ:-):-)
Oj......... Kurcze, a ja czekalam na inne wiadomosci...jestem zalamana
czesc dziewczyny, wlasnie wrocilam od lekarza, bylam po lekarzu umowiona na jedzenie z kolezankami, ale odmowilam, nie mam sily, jestem zalamana i przyjechalam od razu do domu i siedze i placze
wyszlo mi ze mam sporo krwi w moczu, nie wiem co to znaczy bo mi moja gin nie powiedziala, jakos wogole dziwnie krecila, niby wszystko ok ale cos nie tak..dostalam antybiotyk i mam brac i w poniedzialek powtorzyc wynik, nie wiem co to znaczy jak jest krew w moczu, boli mnie podbrzusze posrodku i jak robie pipi to troche mnie tez boli..tzn piecze...dziecka prawie nie widzialam, nic nie zmierzyla mi, dala skierowanie na pomiary do innego lekarza i plci oczywiscie tez nie widziala, ja nie wiem, zalamana jestem:--(
Kochane ja właśnie wróciłam z wizyty:-):-).
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:-):-)
80% będziemy mieli córeczkę:-):-):-).
bardzo się cieszymy:-):-) siusioka między nogami nie ma :-)
TROCHĘ SIĘ ZDZIWIŁAM JAK ZACZĘŁA WSZYSTKO MIERZYĆ:-) WIEM ŻE MA DŁUGIE NÓŻKI I RĄCZKI:-):-) NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ CIESZĘ:-):-)
jestem zalamana
czesc dziewczyny, wlasnie wrocilam od lekarza, bylam po lekarzu umowiona na jedzenie z kolezankami, ale odmowilam, nie mam sily, jestem zalamana i przyjechalam od razu do domu i siedze i placze
wyszlo mi ze mam sporo krwi w moczu, nie wiem co to znaczy bo mi moja gin nie powiedziala, jakos wogole dziwnie krecila, niby wszystko ok ale cos nie tak..dostalam antybiotyk i mam brac i w poniedzialek powtorzyc wynik, nie wiem co to znaczy jak jest krew w moczu, boli mnie podbrzusze posrodku i jak robie pipi to troche mnie tez boli..tzn piecze...dziecka prawie nie widzialam, nic nie zmierzyla mi, dala skierowanie na pomiary do innego lekarza i plci oczywiscie tez nie widziala, ja nie wiem, zalamana jestem:--(
justa wszystko będzie dobrze trzymam mocniutko kciuki:-):-)dziewczyny dzieki ze cos milego napisalyscie, tak sie tym zmartwilam, jeszcze bardziej mnie brzuch rozbolal, ide sie polozyc, napije herbatke z cytryna a jutro kupie ten sok z zurawiny i wezme antybiotyk