reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

Karola GRATULUJE dziewczynki:-)Ja skrycie też chciałabym dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopczyk:-)

A ja za równy tydzień mam badania połówkowe prenatalne i nie mogę się doczekać, jednocześnie się boję jak cholera czy wszystko będzie dobrze. Ale to nasz urok chyba że się ciągle zamartwiamy:no:
TEZ MARZE O DZIEWCZYNCE :sorry:... ALE COS CZUJE ZE SIUSIAK BEDZIE ---> I BEDZIE MALY NIKOŚ, HEHE JUZ TERAZ SIE SMIEJEMY ZE DYZMUŚ ZA NIM WOLAC BEDZIEMY ;d...

PATRZ A JA POLOWKOWE MAM ZA ROWNE 2 TYG. :d... TRZYMAM KCIUKI BY WSIO BYLO OK I BY DZIEWOJKA CI TAM WYSZLA Z TEGO BADANIA :d!!

reklama
A ja mam za USG 6dni i może się wreszcie dowiemy;-)
Na początku byłam przekonana o Synku a teraz nawet M. coś o Córeczce wspomina:-)
Zobaczymy;-)
Tez chciałabym już wiedzieć, wtedy to się dopiero zacznie zakupowe szaleństwo:-D

Ja mam USG w poniedziałek i już się nie mogę doczekać, bardzo jestem ciekawa czy będzie chłopczyk czy dziewczynka no i czy z maleństwem wszystko dobrze. Co do przeczuć yo raz czuję że to chłopczyk a potem stwierdzam że może dziewczynka;-), ciężko stwierdzić. Okaże się mam nadzieję w poniedziałek:tak:.

No dziewczynki, a ja dzisiaj do lekarza, także trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok i żeby moja fasolinka, pokazała kim jest:tak:

dziewczyny dzieki za odpowiedzi, jestescie naprawde super!!:tak: tak mnie to podnioslo na nogi, czuje sie o wiele lepiej, wzielam antybiotyk, pije zurawine i herbatke z cytrynka tez, cieplo w domku mam i nigdzie narazie nie wychodze, ale super jak tak wszystkie mi odpisalyscie!! buzka dla was:-)
trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny ktore maja jakos teraz wizyty u lekarza, zeby bylo widac co tam macie w brzuszkach i jak ktoras ma marzenie co do plci, to zeby sie spelnilo!!

Ja wizytę mam jutro....już sie denerwuję ale mam nadzieje że będzie ok i może uda mi się namówić doktora żeby zajrzał na USG bo daaawno już nie widziałam mojego skarbka :cool2:
Aaaaa i trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte :laugh2:będzie dooobrze!!

reklama
Do góry