haha to ja mam tak samo :-)
moj facet napalil sie na wozek 3in1 za 1300zl (gondola - spacerowka- fotelik) a jak mu powiedzialam ze to bezsens to wielkie halo odrazu....
gondole uzywa sie tylko zima i to do gora 2-3 latek, spacerowka natomiast szybko sie niszczy bo znacznie czesciej sie jej uzywa i dluzej mozna wozic dzieciaka tak do gora 4-5lat, a po co nam fotelik to nie wiem ... od wozka wymagam przede wszystkim by sie dobrze bujal ...
jezeli chcialabym bym sprzedac gondole to nie moge bo to jednoczesnie spacerowka i nic nie zyskam.... ale on ze jakosc/cena jest bardzo dobra!!!!
łozeczko dostaniemy - materacyk tylko kupimy nowy.... zadnych kolysek czy czegos... mam male mieszkanie 34m kw. pokoj, kuchnia, lazienka, ale juz mam tak wszystko przemyslane, ze jak bede robic przemeblowanie to lozeczko i tak bedzie stalo przy lozku ...
zamiast nosidelka to chuste bede miala - taniej i lepiej dla dziecka....
wanienke tez dostaniemy - taka normalna bez zadnych wymyslow....
ah.... :-)
moja teściowa kupiła mi taki wózek 3w1 używany. wózek w stanie nienaruszonym bo tak jak piszesz długo się go wcale nie używa, a rodzina która go sprzedała strasznie dba o sprzęt i wózek kupiła za 350zł