gosienkag76
Fanka BB :)
gratuluje! najwazniejsze ze wszystko jest ok, a nastepnym razem pewnie zobaczysz, trzymam kciuki
ja tez ciekawa jestem jak nie wiem co, niby obojetnie, ale chce wiedziec zeby moc cos kupic i pokoich remontowac i wogole....
a co do tych kolysek czy tam jak to sie u nas mowi: wozek pokojowy, to jest super sprawa ze wzgledu na dziecko, malenstwa lubia miec tzw wasko kolo siebie, spia w tym bardzo spokojnie, tutaj prawie kazdy to kupuje i do 3-6 miesiecy to malenstwa w tym spia w dzien i w nocy, a potem mozna to pewnie sprzedac gdzies i polowa pieniedzy spowrotem...
Mam takie samo zdanie dotyczace kołyski to prawda że takie maleństwa uwielbiają być "otulone" czują się wtedy bezpieczniej tak jak w brzuszku mamy.Najwazniejsze że ma się dzieciaczka blisko siebie no i w nocy wstaje się łatwiej w tych pierwszych miesiącach.Ja mam łóżeczko po moich łobuziakach wymienię tylko materac a dzięki temu że blisko mojego domku mieszka super stolarz myślę że zrobi mi fajną kołyskę
Ja też bardzo chcę wiedziec co będzie i to nie ze względu na siebie tylko męczy mnie już ciągłe zadawanie pytań przez wszystkich .Niestety tak to jest jak ma sie już dwóch chłopców