od 100 euro w gore, zalezy gdzie robic. Ale 3d lub 4d to juz wydatek jakies 2 razy wiekszy (bo trzeba miec skierowanie od lekarza, a sama wizyta to ok 50euro), wiec jak widzisz kwoty dosyc znacznea ile usg moze kosztowac??
reklama
ja mam tak samo z ginem w Pl - dobry jest i chwalony, ale nie daje tel do siebie i wizyta 100, do tego za kazde badanie czy USG czy cos trzeba placic oddzielnie :-( Drogie te nasze dzieci, a jeszcze nie sie urodzily nawetNo to zazdroszcze- bo mnie sama wizyta kosztuje 100 zł i niestety nie mam nawet telefonicznego kontaktu z ginem....ale ciężko mi go zmieniać, bo jest dobrym lekarzem...
za zwykle usg??
Nie wiem co w tym dziwnego to normalne ceny ;-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
normalne ceny??
osobne placenie za usg??
nie no sorry ale dla mnie to dramat!!
dziekuje bogu za mojego gina!!!
osobne placenie za usg??
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
normalne ceny??
osobne placenie za usg??
Aniołku , to wszystko zależy od miasta, czy jest to prywatny gabinet czy jakaś klinika itp.... nasze maluszki sporo nas kosztuja, ale czego się nie robi dla zdrowia dzidziusia:-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
no fakt... - moj gin przyjmuje w prywatnym gabinecie.... ale naprawde nie moge uwierzyc w to co piszecie!!Aniołku , to wszystko zależy od miasta, czy jest to prywatny gabinet czy jakaś klinika itp.... nasze maluszki sporo nas kosztuja, ale czego się nie robi dla zdrowia dzidziusia:-)
Forget-me-not
Fanka BB :)
70 pln za badanie z USG to naprawdę bardzo mało - jest jeszcze kwestia na jakim sprzęcie bada Cie lekarz. Im nowszy i bardziej zaawansowany aparat usg tym cena wyższa. U mojego gina prowadzącego, który ma starszy aparat każde zwykłe usg to 100 pln, a w przychodni ginekologicznej, gdzie chodze robić usg bo mają nowszy sprzęt - zwykłe usg 150 pln, 4D - 300.
Na cale szczescie mam abonament, bo inaczej junior(ka) pusciłaby nas z torbami jeszcze przed narodzinami
Na cale szczescie mam abonament, bo inaczej junior(ka) pusciłaby nas z torbami jeszcze przed narodzinami
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
co to za ceny??
moj gin ma nowiuski sprzet, a malego ogladam na ekranie monitora powieszonego na scianie (taki tv cienki).... gabinet pierwsza klasa....
nie no szokujecie mnie tymi cenami!!!!
to ja chyba nparwde moge dziekowac bogu za przypadek w ktorym poznalam mojego gina!!!!
hehe Bog mi go zeslal!!!!!!
moj gin ma nowiuski sprzet, a malego ogladam na ekranie monitora powieszonego na scianie (taki tv cienki).... gabinet pierwsza klasa....
nie no szokujecie mnie tymi cenami!!!!
to ja chyba nparwde moge dziekowac bogu za przypadek w ktorym poznalam mojego gina!!!!
hehe Bog mi go zeslal!!!!!!
aga002
Fanka BB :)
od 100 euro w gore, zalezy gdzie robic. Ale 3d lub 4d to juz wydatek jakies 2 razy wiekszy (bo trzeba miec skierowanie od lekarza, a sama wizyta to ok 50euro), wiec jak widzisz kwoty dosyc znaczne
Też mnie z nóg ścięło jak dowiedziałam się ,że 3D/4D kosztuje w Polmedzie (chyba tam..) 200 euro stwierdziłam ,ze im się w głowach poprzewracało i nie mam zamiaru tyle płacić tyle ,że bez skierowania moje 2 koleżanki tam chodzą i już ( są około 8 miesiąca powydawał ma wszystko około 1500 euro Ja stwierdziłam ,że dopóki nic się nie dzieje to GP(bezpłatny) i szpital(bezpłatny) mi wystarczą
reklama
a widzisz, do Polmedu nie dzwonilam ale z tego co dziewczyny pisza na roznych forach, to nie jest to przychodnia najwyzszych lotow (nie wiem na pewno, bo sama nie bylam) wiec raczej sie tam nie wybiore. Pozatym tak jak mowisz - poki nic sie nie dzieje, nie ma co przeplacac. Zwlaszcza ze i tak do Pl leca, wiec poczekam sobie, a 200 euro czy cos kolo tego przeznacze na wozek, albo przynajmniej jego czescTeż mnie z nóg ścięło jak dowiedziałam się ,że 3D/4D kosztuje w Polmedzie (chyba tam..) 200 euro stwierdziłam ,ze im się w głowach poprzewracało i nie mam zamiaru tyle płacić tyle ,że bez skierowania moje 2 koleżanki tam chodzą i już ( są około 8 miesiąca powydawał ma wszystko około 1500 euro Ja stwierdziłam ,że dopóki nic się nie dzieje to GP(bezpłatny) i szpital(bezpłatny) mi wystarczą