reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Katik GRATULACJE:-):-):-):-):-)

Jesteś w tym samym tygodniu co ja,i jak sobie pomyślę że tez juz bym mogła wiedzieć, jestem taka ciekawa;-)Mi wszyscy mówią że będzie chłopiec i powiem wam że ja też cały czs mówię że będzie chłopiec i byłyby jaja jakby się okazało że to dziewczynka:-)
Ja też nie czuję żadnych ruchów, był taki moment że rano jak siedziałam w pracy to czułam takie bulgotanie a teraz nie czuję nic. Martwie się tym ale z drugiej strony mąż codziennie sprawdza uszkiem czy coś się w brzuszku dzieje i mówi że bulgocze:-)Nie mogę się już doczekać jak poczuję, w sumie to najdalej za dwa tyg:-)

reklama
Dziewczynka :)))))))))))))))))))

Po usg ! Dzidzius sliczny... Boze, musze sie przestawic: corunia sliczna, piekna, moja najukochansza!!! wazy prawie 200 gram, dlugosc 13 cm... Glowa, mozgowie, twarz, kregoslup. szyja, klatka piersiowa, serce,. powloki brzuszne, uklad pokarmowy, wuklad moczowo-plciowy, konczyny i genitalia: prawidlowe... Skacze i podskakuje jak najeta... Ssala kciuka i tarla oczka...
Jestem tak przejeta, ze dojsc do siebie nie moge....

a tak wogole, to nie bylo NIKOGO kto obstawial by corcie u mnie. Pieknialam na chlopca, brzuch na chlopca, smakow dziewczecych zadnych.... A jednak corenka..... ku malemu niezadowoleniu TZta, ktory 3 razy lekarza dopytywal, czy aby na pewno to nie chlopak, i czy juz nie ma opcji, ze sie zmieni!

GRATULUJE SERDECZNIE MEGA BAJECZNIE
Śliczne ujęcie córeczki na USG....achh jak zazdroszczę , że już wiesz co- ja na potwierdzenie czy to Antoś czy Lenka muszę poczekać jeszcze gruuby miesiąc

2nn3lbetd9e6dbef.png

Katik - GRATULACJE!!!!! :-):-):-):-):-)

Ale Ci zazdroszczę! :-D Ja też chcę dziewczynkę! Tylko wydaje mi się, że będzie chłopczyk, ale najważniejsze że jest i oby zdrowe, reszta tak naprawdę bez znaczenia;-)

Cieszę się ze córcia zdrowa i wszystko ok! :-) Oby tak dalej!!!
Pozdrawiam :-D

Katik! Gratulacje! Imie już wybraliście? Mój mąż chciałby córunie, bo podobno córeczki są tatusiów :-):-):-)

A ja dziś byłam u lekarza medycyny pracy po zaśwaidczenie i wyniki niestety się pogorszyły- szczególnie mocz, ale w zeszłej ciąży było to samo. 5go idę do mojego gin. to coś doradzi :-) No i leukocytów jest za dużo, ale niedawno byłam mocno przeziębiona, więc może zostały... Ciśnienie za to książkowe 120/80 :-)

15 minut przekonywałam kobitę, że w ciąży można pracować, bo wg niej powinnam już na chorobowym siedzieć. A ja uważam, że jak nic mi nie jest to będę pracować i kropka! Chyba, że lekarz gin. zarządzi inaczej.

reklama
A ja dziś byłam u lekarza medycyny pracy po zaśwaidczenie (...) 15 minut przekonywałam kobitę, że w ciąży można pracować, bo wg niej powinnam już na chorobowym siedzieć. A ja uważam, że jak nic mi nie jest to będę pracować i kropka! Chyba, że lekarz gin. zarządzi inaczej.
Jak to? to Ty ja przekonywalas ze mozesz pracowac? to bardzo dziwne zjawisko - zawsze myslala, ze trzeba odwrotnie - prosic o zwolnienie i udowadniac, ze nie da sie rady pracowac :-p Co to sie na tym swiecie porobilo ;-)

Do góry