reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
aga2010 ja bede je robic w 22 tygodniu i w moim harmonogramie jest określone, ze pomiedzy 20 a 23 tyg.
Jak masz watpliwosci to skontaktuj sie z klinika, w ktorej zamierzasz je zrobic i ich zapytaj czy termin jest ok.

Aga, ale Ty juz chodzis do lekarza? ja mam wizyte w szpitalu wyznaczona na za 3.5 tyg, a u lakarza bylam raz - na poczatku. Powiedziala mi wtedy, ze nast razem widzimy sie w grudniu i do tego czasu nie mam u niej zadnych wyznaczonych wizyt... potem juz tak. Jak teraz chcialabym tutaj isc, to tylko odplatnie... Czy u Ciebie jest inaczej? ja o czyms nie wiem? czy cos pomieszalam:zawstydzona/y:

co 4 tygodnie jestem u GP, 2 tygodnie temu dostałam list ze szpitala i mam wyznaczonaą datę pierwszej szpitalnej wizyty na 27 listopada. Moja GP wysłała moje "zgłoszenie" ale ostrzegła mnie ,ze szpital w Droghedzie jest przeładowany i mogą mnie przyjąć nawet za 3 miesiące ale nie dostałam się na wizytę w 18 tyg. więc nie jest źle. U GP byłam 2 razy następną wizytę u niej mam za 7 tygodni bo pomiędzy mam szpital
Ja była raz w Polsce to zrobiłam USG i badania więc chodzenie tutaj prywatnie sobie daruję :tak:

Dziewczynka :)))))))))))))))))))

Po usg ! Dzidzius sliczny... Boze, musze sie przestawic: corunia sliczna, piekna, moja najukochansza!!! wazy prawie 200 gram, dlugosc 13 cm... Glowa, mozgowie, twarz, kregoslup. szyja, klatka piersiowa, serce,. powloki brzuszne, uklad pokarmowy, wuklad moczowo-plciowy, konczyny i genitalia: prawidlowe... Skacze i podskakuje jak najeta... Ssala kciuka i tarla oczka...
Jestem tak przejeta, ze dojsc do siebie nie moge....

a tak wogole, to nie bylo NIKOGO kto obstawial by corcie u mnie. Pieknialam na chlopca, brzuch na chlopca, smakow dziewczecych zadnych.... A jednak corenka..... ku malemu niezadowoleniu TZta, ktory 3 razy lekarza dopytywal, czy aby na pewno to nie chlopak, i czy juz nie ma opcji, ze sie zmieni!

dziewczynka :)))))))))))))))))))

po usg ! Dzidzius sliczny... Boze, musze sie przestawic: Corunia sliczna, piekna, moja najukochansza!!! Wazy prawie 200 gram, dlugosc 13 cm... Glowa, mozgowie, twarz, kregoslup. Szyja, klatka piersiowa, serce,. Powloki brzuszne, uklad pokarmowy, wuklad moczowo-plciowy, konczyny i genitalia: Prawidlowe... Skacze i podskakuje jak najeta... Ssala kciuka i tarla oczka...
jestem tak przejeta, ze dojsc do siebie nie moge....

A tak wogole, to nie bylo nikogo kto obstawial by corcie u mnie. Pieknialam na chlopca, brzuch na chlopca, smakow dziewczecych zadnych.... A jednak corenka..... Ku malemu niezadowoleniu tzta, ktory 3 razy lekarza dopytywal, czy aby na pewno to nie chlopak, i czy juz nie ma opcji, ze sie zmieni!

gratulacje !!!!!

Po usg ! Dzidzius sliczny... Boze, musze sie przestawic: corunia sliczna, piekna, moja najukochansza!!! wazy prawie 200 gram, dlugosc 13 cm... Glowa, mozgowie, twarz, kregoslup. szyja, klatka piersiowa, serce,. powloki brzuszne, uklad pokarmowy, wuklad moczowo-plciowy, konczyny i genitalia: prawidlowe... Skacze i podskakuje jak najeta... Ssala kciuka i tarla oczka...

a tak wogole, to nie bylo NIKOGO kto obstawial by corcie u mnie. Pieknialam na chlopca, brzuch na chlopca, smakow dziewczecych zadnych.... A jednak corenka..... ku malemu niezadowoleniu TZta, ktory 3 razy lekarza dopytywal, czy aby na pewno to nie chlopak, i czy juz nie ma opcji, ze sie zmieni!

Fajnie :-) Mnie wszyscy mówią, że będę miała córkę - ciekawe czy się sprawdzi czy będę miała takie zaskoczenie jak Ty :tak:

w takim razie czekamy na Katikową córcie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

gratulujemy i pozdrawiamy:-D

reklama

gratuluje!! ciesze sie bardzo ze przelamalas polsko-ciazowego pecha i od tej pory moze byc tylko dobrze!!

Do góry