jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
nie no ja sie trzymam co trzytygodniowych wizyt.... tak na wszelkie "w"...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie jaki u was jest koszt USG 4D ? czytałam, że 4D lepiej wykonać po 30tyg ciąży, a wcześniej zwykłe USG - ono wystarczy, aby potwierdzić płeć.
no ja chyba w takim razie też pójdę jakoś w 20tyg na USG i zrobie te badania prenatalne. w piątek o tym pogadam z moją ginką. właśnie jaki u was jest koszt USG 4D ? czytałam, że 4D lepiej wykonać po 30tyg ciąży, a wcześniej zwykłe USG - ono wystarczy, aby potwierdzić płeć.
ech.... a jeszcze niedawno wpisywałsmy sie na forum bo ujzeniu dwóch kreseczek, a tu już usg połowkowe :-)
czas szybko leci...
i za chwile nasze dzieci bedą mature zdawały:-)
ale to dzieci sie starzeją, my na szczescie zawsze bedziemy mlode i piekne tez tak czasem z mezem sobie rozmawiamy, dopiero co maluszek siedzial w brzuszku, teraz ma 17 mcy, a za chwile z dziewczyna przyjdzie ze sie zenic chce... takie zycie
kochana a czy duuuzo chodzilas ?? ja mam tak jak dzien wczesniej zaliczam dluuugi spacer ...My na USG wybieramy się na początku grudnia- chciałabym już na Mikołaja wiedzieć czy przypuszczenia mojego ukochanego co do płci się spelniąnagramy sobie malinke znowu na płytkę...teraz to już będziemy buźkę ładnie widzieć
Usg z 12 tyg też nagrałam....świetna sprawa:-)
Kurcze od rana mam dziś straszne skurcze łydek, i taie uczucie jakbym zakwasy miała, a to raczej nie możliwe
to masuj i masujwłaśnie o to chodzi że nie chodzę prawie wcale bo pogoda nie dopisuje. Tyle co do samochodu i potem na jakieś zakupy. Jedyny wysiłek jaki mam do pokonania to wejście na 4 piętro.
tak mnie coś w nocy chwyciło i nie chce puścić....