Ja jeszcze @ nie dostałam, ale mam okropne upławy. Czasami mam wrażenie , że popuszczam
Któreś z Was "pocesarkowe" tak mają?
mam podobnie, tylko może nie w takiej mega wersji. Ale wydaje mi się, że to znak, że niedługo @ wróci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze @ nie dostałam, ale mam okropne upławy. Czasami mam wrażenie , że popuszczam
Któreś z Was "pocesarkowe" tak mają?
Aha,to ja jeszcze mam takie pytanie...
Jak to jest z Waszymi brzuszkami po cc?W sensie o bliznie mowie.Moja jest cienka,ale ewidentna.Na szczescie w srodku wszystko jest ok.Wiem,ze to dopiero 8msc,ale myslalam ze bedzie mniej widoczna,a tu taki "banan" :-(
Aniam, jak nie masz nic przeciwko to powiedz mi czy 2gie ciecie bylo nizej czy wyzej 1go? bo chyba nie cieli po starym szwie? a moze tak? jak to sie odbywa?
To znaczy,ze mi sie trafilo na zlego szewca hi hi hi ;-)
Ja mam nadzieje,ze o ile w przyszlosci bede miala szczescie ponownie zajsc w ciaze,to wolalabym tym razem rodzic naturalnie.
Stad moje pytanie...wiem,ze najlepiej wstrzymac sie przynajmniej 2 lata po cc,do zajscia w ciaze,tym bardziej jezeli chce sn,ale jakie jest Wasze zdanie o tym?Pytam,bo chcialabym zeby moje dzieci nie mialy zbyt duzej roznicy wieku,ale nie chce byc w zbytnim "pospiechu".
u mnie jest jeszcze widoczna, miejscami jeszcze rozowa, a miejscami prawie w kolorze skory. Taka w paski troche;-) "znieczulenia" tez juz nie mam w obrebie blizny na szczescie, bo strasznie mnie to denerwowalo.
Aniam, jak nie masz nic przeciwko to powiedz mi czy 2gie ciecie bylo nizej czy wyzej 1go? bo chyba nie cieli po starym szwie? a moze tak? jak to sie odbywa?