filonka
Fanka BB :)
juz wiem)) bezbolesnie i pon staremu:-)Szczęściara z ciebie że jezcze się nie dowiedziałaś
ella - u nas od 4 lat gumki. a Kacper był zaplanowany co do dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz wiem)) bezbolesnie i pon staremu:-)Szczęściara z ciebie że jezcze się nie dowiedziałaś
Azalię 2 razy dziennie?????? Zmień gina.byłam dzisiaj u gina bo moje krwawienie nadal trwa (czy to normalne żeby ponad miesiąc krwawić?? raz bardziej a raz słabiej no ale cały czas) powiedział że mam brać azalie 2x dziennie i jak dalej będą plamienia to albo zastrzyk albo wyniki na krzepliwość krwi wrrrr kiedy to minie mam już dosyć
ja wage sprzed ciazy juz dawno osiagnelam i tak utknelam. Mialam nadzieje, ze nieco zrzuce przy okazji karmienia, ale niestety jak stanelo tak stoi do tej pory:-(Ja łykam azalię i jest ok, tylko waga mi nie spada a powinna jeszcze 2,5kg zlecieć by dobić do tej sprzed ciąży;-)Czy Wy też tak macie?
Pewnie jeden dodatkowy kilogram to mam w cyckach, ale pozostałe 1,5kg to powinno się zminusować
to moze sie zamienimy? bo ja z checia na kosciach sobie posiedzeu mnie niestety na odwót-waga leci jak szalona jestem - 5 kg mniej niż przed ciąża...masakra. aż mnie doopka boli jak siedze bo chyba na kościach samych siedze:/
moim zdaniem Elvia ma racje - zmien lekarza jak mozesz. Bo w zyciu nie slyszalam, zeby brac tablektki 2 razy dzienniebyłam dzisiaj u gina bo moje krwawienie nadal trwa (czy to normalne żeby ponad miesiąc krwawić?? raz bardziej a raz słabiej no ale cały czas) powiedział że mam brać azalie 2x dziennie i jak dalej będą plamienia to albo zastrzyk albo wyniki na krzepliwość krwi wrrrr kiedy to minie mam już dosyć