reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Ja po wizycie u nowego gina. Dziewczyny załamałam się. Przez tego paciorkowca dostałam jakiegoś ostergo stanu zapalnego tam w środku i na zewnątrz też. Byłam dziś na jakiś specjalistycznych badaniach i jeszcze kupa przede mną żeby móc jakies rozsądne leczenie wprowadzić- efekt infekcji taki że ledwo co chodze siedzę najlepiej leżeć i to w bokserkach żeby nic czasem tak nie dotykało. Porażka :((( wogóle "walczymy" tez o to żeby nie skończyło się zabiegiem. Dziewczyny co się strachu najadłam w ciągu weekendu bo wtedy się to zaczęło że to coś gorszego, ehhh no zobaczym jak się to potoczy dalej mam nadzieje tylo że ta gin się okaże jakaś sensowna...

reklama
Ja po wizycie u nowego gina. Dziewczyny załamałam się. Przez tego paciorkowca dostałam jakiegoś ostergo stanu zapalnego tam w środku i na zewnątrz też. Byłam dziś na jakiś specjalistycznych badaniach i jeszcze kupa przede mną żeby móc jakies rozsądne leczenie wprowadzić- efekt infekcji taki że ledwo co chodze siedzę najlepiej leżeć i to w bokserkach żeby nic czasem tak nie dotykało. Porażka :((( wogóle "walczymy" tez o to żeby nie skończyło się zabiegiem. Dziewczyny co się strachu najadłam w ciągu weekendu bo wtedy się to zaczęło że to coś gorszego, ehhh no zobaczym jak się to potoczy dalej mam nadzieje tylo że ta gin się okaże jakaś sensowna...

o matko Kingunia, oby jak najszybciej zdiagnozowali i zaczeli leczenie, no i zeby szybko pomoglo.

powodzenia

kingunia zdrówka!!! oby obeszło się bez zabiegu.

wczoraj poszłam do swojego lekarza pierwszego kontatku i powiedziałam o tym krwawieniu no i dostałam skierowanie na krew dzisiaj rano już zrobiłam odbieram wyniki o 15 i na 16:40 idę na kolejną wizytę i się okaże co mi jest. A narazie dostałam cyclonamine i odstawiłam azalie.

Ja dostałam @ miesiac temu. Tzn w zasadzie pierwsze krwawienie mialam pod koniec czerwca, ale poszlam po cerazette do gina i @ nie mialam aż do października. We wrzesniu stwierdziłam ze nie chce mi się juz tabsów brac, bo i tak zapominam, więc bez sensu, no i w październiku przyszła @. Na szczescie wszystko tak samo jak przed porodem, czyli obfiotosc do zniesienia (no drugi dzien najgorszy, reszta luks), i trwa ok 3-4 dni:-)

odebrałam wyniki i lekarz powiedział że wszystko jest super jak u zdrowego silnego mężczyzny ;-) nawet żelazo mam ok jak na 2 miesiące krwawienia! kazał iść go gina i niech robi coś bo to wina hormonów ... już od poniedziałku odstawiłam tabsy a krwawienie jak było tak jest ehhh kiedy to się skończy ??!!:baffled:

odebrałam wyniki i lekarz powiedział że wszystko jest super jak u zdrowego silnego mężczyzny ;-) nawet żelazo mam ok jak na 2 miesiące krwawienia! kazał iść go gina i niech robi coś bo to wina hormonów ... już od poniedziałku odstawiłam tabsy a krwawienie jak było tak jest ehhh kiedy to się skończy ??!!:baffled:

ja krwawiłam ostatnio kilka dni i teraz spokój wiec domniemam że to był okres....
ale 21go tez ide do gina na kontroll

reklama
Do góry