reklama
Dziewczynki, a ja mam pytanko. Własciwie nie wiem gdzie je zadac, więc zdam tutaj, a mianowicie: Czy Wy się jeszcze tak pocicie???. Boze ja nigdy nie mialam z tym problemu, a teraz....maskara, nawet jak jest teraz chłodniej to mi i tak goraco i zaraz mokra jestem. Zastanawiam się , czy to jeszcze hormony, czy moze wina tabletek cerazette, w koncu po nich nie ma @, czyli tak samo jak mają kobiety przy menopauzie, normalnie tak się czuje ;-(. Tez tak macie???
filonka
Fanka BB :)
tak ja tez to przechodze choc wlasnie nigdy w zyciu nie mialam z tym problemów. ale juz jest lepiej. wczesniej musiałam wstawac w nocy nawet i brać prysznic bo nie mogłam spać ale powoli wracam do formy. nie biore zadnych anty wiec to hormonywronia ten sam temat mnie nurtuje.Ja tez sie strasznie poce i zastanawiam sie czemu.Az mi cieknie miedzy cyckami.Mam nadzieje ze to przejdzie bo mam dosc.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja też sie pocę jak kret a nie biorę tabletek...
też biorę te tabsy ale mi tak gorąco to nie jest chyba, niw eim przez te upały to sie pogubiłam z poceniem
ale jakby co to polecam etiaxil pod pachy... stosuje się raz na tydzien chyba/ja to kiedy mi sie przypomni/ i sie tam nie pocimy i dziala!
ale jakby co to polecam etiaxil pod pachy... stosuje się raz na tydzien chyba/ja to kiedy mi sie przypomni/ i sie tam nie pocimy i dziala!
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
dziewczyny czy karmiąc piersią mogę zażyc na gardo tantum verde, bo wiem że w ciąży brałam ...dzięx za odp
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Kamisia
ja bym wziela
ja bym wziela