reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
ja mam natomiast skłonnosc do bliznowców, wiec moja kreska po cc jest nieco grubsza i czerwona...ale smaruje ja masciami na blizny, moze to cos da...

ja, nauczona doswiadczeniem po poprzednim cc staralam sie nie wysilac przez 6 tygodni, coby sie zrostow nie nabawic...na razie jest ok, ale to chyba jeszcze za wczesnie by wyczuc zrosty...bardzo nieprzyjemna i bolesna sprawa :-(

ja tez mam tendencje do bliznowców i poprzedia blizne miałam okropna teraz mam ładna bo szwem kosmetycznym robiona ale i tak jest różowa narazie . ale w porównaniu do tamtej teraz mam sliczna i cieniutka kreske a poprzednio miałam taka odstajaca tą blizne bbllee

ja tez mam tendencje do bliznowców i poprzedia blizne miałam okropna teraz mam ładna bo szwem kosmetycznym robiona ale i tak jest różowa narazie . ale w porównaniu do tamtej teraz mam sliczna i cieniutka kreske a poprzednio miałam taka odstajaca tą blizne bbllee

Ty aniam mialas dwa razy cc i masz dwie blizny ??? Ja myslalam ze jak sie ma druga cesarke to tna w tym samym miejscu:confused:

Aniam pytanko mam do Ciebie.Jestes juz po 2 cesarce,mozesz miec i 3? Ktos cos Ci na ten temat powiedzial?
Ja niebawem ide do lekarza po skierowanie na usg dowcipne ;-) Bo tez tylko na samolocie mialam,a chcialabym sie lepiej sprawdzic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniam pytanko mam do Ciebie.Jestes juz po 2 cesarce,mozesz miec i 3? Ktos cos Ci na ten temat powiedzial?
Ja niebawem ide do lekarza po skierowanie na usg dowcipne ;-) Bo tez tylko na samolocie mialam,a chcialabym sie lepiej sprawdzic.

nie ma takiegfo prpoblemu zebym nie miała ale nie planuje he he .
Ale mój gin powiedział ze serdecznie mnie zaprasza jakbym trzecie planowała

Ty aniam mialas dwa razy cc i masz dwie blizny ??? Ja myslalam ze jak sie ma druga cesarke to tna w tym samym miejscu:confused:

mam jedna he he w porównaniu do tamtej jaka tamta byla hi hi .
tamta stara wycinaja na poczatku operacji od tego się zaczyna . - szkoda że jeszcze tłuszczu mi nie oddssali tak przy okazji . chciałam doktorka namówić ale nie mial czasu he he

A ja poszłam na badania medycyny pracy w zwiazku z powrotem do roboty. Okazalo sie ze zrobil mi sie zrost (blizna zaczela okropnie bolec jak lekarka zaczela ja uciskac w jednym miejscu) i dorobilam sie wady wzroku. Mam krotkowzrocznosc i musze zaczac nosic okulary.

FUCK, matka sie sypie :-(

A co sie z takim zrostem robi? Jakos to sie leczy???

Nie wiem. Jutro ide do gina - jak mi potwierdzi ze to zrost to Wam napisze co mi powiedzial. Nie boli mnie to tak normalnie, tylko przy nacisnieciu blizny w jednym miejscu. No ale to sama sobie na to zapracowalam - miesiac po porodzie np. kopalam w ogródku i grabilam stara trawe durna baba

reklama
A ja jak zwykle z Polski przywiozlam infekcje. Jak nie przeziebienie, to co innego.
W niedziele zaczelo mnie podbrzusze bolec, od wczoraj biegalam do wc czesciej, ale jakos tego nie powiazalam w calosc. Dzis rano jeszcze ok, ale z zakupow to juz na syrenie wracalam , bo mialo mi pecherz rozsadzic.
A w wc- gehenna! Bol, szczypanie , az lzy lecialy.
CHyba inekcja pecherza.
Teraz biegam co 5 minut do kibelka, bo mam wrazenie ze jest full , a tam 3 krople i bolu co niemiara.
Najblizsza wizyta u mojego doktorka w czwartek.

Jakies sprawdzone domowe sposoby macie?
Po sok zurawinowy Ł dyla prosto z pracy......

Do góry