gosienkag76
Fanka BB :)
Zielona Moja ginka sama mi zaproponowała i też byłam w szoku bo po poprzednich porodach nie miałam robionego usg tylko zwykłe badanie na samolociku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam natomiast skłonnosc do bliznowców, wiec moja kreska po cc jest nieco grubsza i czerwona...ale smaruje ja masciami na blizny, moze to cos da...
ja, nauczona doswiadczeniem po poprzednim cc staralam sie nie wysilac przez 6 tygodni, coby sie zrostow nie nabawic...na razie jest ok, ale to chyba jeszcze za wczesnie by wyczuc zrosty...bardzo nieprzyjemna i bolesna sprawa :-(
ja tez mam tendencje do bliznowców i poprzedia blizne miałam okropna teraz mam ładna bo szwem kosmetycznym robiona ale i tak jest różowa narazie . ale w porównaniu do tamtej teraz mam sliczna i cieniutka kreske a poprzednio miałam taka odstajaca tą blizne bbllee
Aniam pytanko mam do Ciebie.Jestes juz po 2 cesarce,mozesz miec i 3? Ktos cos Ci na ten temat powiedzial?
Ja niebawem ide do lekarza po skierowanie na usg dowcipne ;-) Bo tez tylko na samolocie mialam,a chcialabym sie lepiej sprawdzic.
Ty aniam mialas dwa razy cc i masz dwie blizny ??? Ja myslalam ze jak sie ma druga cesarke to tna w tym samym miejscu
A co sie z takim zrostem robi? Jakos to sie leczy???