reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Stosuje tabletki, wiec raczej o ciazy nie moze byc mowy, ale tak od czasu do czasu nachodza mnie mysli co by bylo gdyby.....

Przecież wiesz ze te tabletki mają tak małą ilość hormonów że różnica czasowa w ich braniu to +/- 15 minut więc jak kiedyś prześpisz to... hmmm:-p
Ale życzę Ci żeby to była świadoma decyzja niczym nie wymuszona (np tekstami "mamo a ja chcę siostrzyczkę":-D)

No mi też wróżka wywróżyła... tyle że już:baffled:

reklama
Cześć kochane, ja tak na szybko melduje się że żyje po wizycie u ginekologa
i tak- zrezygnowałam z antykoncepcji w postaci zastrzykow depo i od wczoraj biorę cerezette- mam nadzieję że nie narobią mi takiego diabelstwa co zastrzyk
po drugie niestety nie wszystko jest ok- bo po porodzie na ścianie macicy wykształcił mi się ziarniniak- takie ziarnininaiki wykształcają się najczęściej po operacjach- z tego co lekrz mówi u mnie powstało to w wyniku złego zsczycia tam w środku bo pojawiła się taka grudka , która trzeba usunąc i w tym celu muszę za tydzień iść do gina z lekarstwem które kazał mi kupić- jest to mieszanka różnego rodzaju kwasów . Najprawdopodobniej po dwóch takich aplikacjach to coś zniknie...mam nadzieje.
poza tym wsio ok....dziwne tylko że ta ślepa ginekolożka nie zauważyła tego na kontroli po 6 tyg....kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że jak gin to tylko facet

Cześć kochane, ja tak na szybko melduje się że żyje po wizycie u ginekologa
i tak- zrezygnowałam z antykoncepcji w postaci zastrzykow depo i od wczoraj biorę cerezette- mam nadzieję że nie narobią mi takiego diabelstwa co zastrzyk
po drugie niestety nie wszystko jest ok- bo po porodzie na ścianie macicy wykształcił mi się ziarniniak- takie ziarnininaiki wykształcają się najczęściej po operacjach- z tego co lekrz mówi u mnie powstało to w wyniku złego zsczycia tam w środku bo pojawiła się taka grudka , która trzeba usunąc i w tym celu muszę za tydzień iść do gina z lekarstwem które kazał mi kupić- jest to mieszanka różnego rodzaju kwasów . Najprawdopodobniej po dwóch takich aplikacjach to coś zniknie...mam nadzieje.
poza tym wsio ok....dziwne tylko że ta ślepa ginekolożka nie zauważyła tego na kontroli po 6 tyg....kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że jak gin to tylko facet
Dobrze, ze zauwazyl. Zgadzam sie, ze gin-facet zdecydowanie lepszy niz babka. Jak mozesz, to daj namiaty na tego ginka, bo wlasnie jestem na etapie szukania jakiegos dobrego gdzies w okolicy, bo do Wwy nie bede przeciez jezdzic na wizyty:rofl2:

Kamisiadobrze że gin to znalazł, mam nadzieję że szybko to dziadostwo zniknie.
Dla mnie bez różnicy czy gin to facet czy babka jakoś miałam szczęście że trafiałam na fachowców.

Dobrze, ze zauwazyl. Zgadzam sie, ze gin-facet zdecydowanie lepszy niz babka. Jak mozesz, to daj namiaty na tego ginka, bo wlasnie jestem na etapie szukania jakiegos dobrego gdzies w okolicy, bo do Wwy nie bede przeciez jezdzic na wizyty:rofl2:

Aga całą ciąże prowadził mi Adam Stencel- on przyjmuje w Osowej - ma tam swoj prw gabinet- jak dla mnie jest rewelacyjny- Ginekolog Adam Stencel - Gdask, GinWeb

teraz byłam u gina z mojej przychodni bo nie miałam jak dojechać na Osową- ale ten lekarz też cieszy się świetną opinią- jak dla mnie piątka z plusem-prywatnie przyjmuje w ENDOMEDZIE Endomed - Centrum Diagnostyki Medycznej: Rejestracja

reklama
dziewczyny nie wiem co robić . pisalam kiedys ze mam dziwne bóle tam na dole. Daga tez cos wspominala.bylam u gin nic sie nby nie dzieje. a bóle sa nadal. zazwyczaj nocą lub nad ranem. to takie uczucie dziwne , wewnętrzne, nie umiem go okreslic.
czy to moze byc zwiazane z skórczaniem sie macicy, czy to juz dawno sie zakończyło??? nie jest to co dzien ale dosc czesto.
jesli gin nic nie zauwazyla, to gdzie mam sie z tym zglosic?co mam zrobic bo wydaje mi sie to dziwne....

Do góry