reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Dokładnie to samo mi przyszło do głowy:-)

nadal jestem z wami... :eek:
nic się nie ruszyło... jedyne co to widzę brunatne plamki na wkładkach no i na papierze jak się podcieram... ale tak poza tym to kompletnie nic... paranoja jakaś... chyba nigdy nie urodzę :-(

jak coś zacznie się dziać to obiecuję wysłać wam eski :-) mam do was numery zapisane :-D

Ostatnia edycja:
nadal jestem z wami... :eek:
nic się nie ruszyło... jedyne co to widzę brunatne plamki na wkładkach no i na papierze jak się podcieram... ale tak poza tym to kompletnie nic... paranoja jakaś... chyba nigdy nie urodzę :-(

jak coś zacznie się dziać to obiecuję wysłać wam eski :-) mam do was numery zapisane :-D
Urodzisz, urodzisz;-) Szybko i bezboleśnie!!

A ja wlasnie po wycieczce do lazienki zauwazylam na wkladce takie dziwne plamki takie koloru brazowego.Ale sie nie pocieszam,bo to pewnie po tym badaniu dzisiejszym:tak:
Ech szkoda ja tez mam wrazenie ze nigdy nie urodze i tak bede sobie chodzic z tym moim brzuchem caly czas.
Poki co to czekam na wody mam nadzieje ze one sie zlituja wczesniej bo skurczy ani jednego.:wściekła/y:

No faktycznie malo nas zostalo.Nawet monia juz urodzila.

Kici69 - kiedyś usłyszałam, że jak się czegoś bardzo pragnie to to się spełnia, a jak się nie spełni tzn. że pragnienie było niewystarczające:D

Gosiek26 - trzymam kciuki, aby to było "to" i oby się juz zaczęło i szybko skończyło;-)

reklama
A ja tak jak przypuszczałam.... wyszłam od gina z miną naburmuszonego dzieciaka :crazy: U mnie kompletnie nic się nie dzieje. Nic a nic! ani rozwarcia, ani skacającej się szyjki... W poniedzialek mam na ktg sie zglosic i zrobic badania moczu i morfo. Gin mowi, że mam sie za tydz pojawic na wizycie.Ale mysli, że spokojnie jeszcze 2 tyg wytrwam.. No cóż... kwiatuszek dał radę to i ja jakoś się uporam.Byle bym nie byla majówką! Ja miałam już w planach 16 maja być zupełnie na chodzie, bo tyle pracy nas czeka....
A i wogole gin obejrzał mojego hemorodka i wręcz widziałam zdegustowanie na jego twarzy. Strasznie mnie tym faktem skrępował. No ale przepisal jakies masci i tabsy

Do góry