reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

:szok:hej własnie wróciłam ze szpitala i wiecie co ja sie nie chce wciskać w Waszą kolejkę ALE po wizycie( badanie gin. ktg.usg) wyszło że skróciła mi się szyjka, mam jakieś skurcze, mały jednak obrócił sie głową w dół , i jak miałam ustalone cc na 14 kwiet. to raczej tej daty nie dotrwam i mam sie modlić by jescze w świeta nie urodzić. dostałam papaweryne na rozkurcz, i mam brac no-spe 4* dziennie. a co dopłci to też nie wiadomo czy to bedzie chłopak .... normalnie dostałam szoku po tej wizycie:szok:

Fionka ale numer...a co z tą płcią maluszka nagle sie odwidziało lekarzowi??wcześniej były jakieś wątpliwości w tym temacie?

reklama
Fionka ale numer...a co z tą płcią maluszka nagle sie odwidziało lekarzowi??wcześniej były jakieś wątpliwości w tym temacie?

w 20 tyg powiedziano ze to dziewczynka, w 25 ze to 100% chłopak i tak przez kolejne wizyty.... a dziś to lekarz powiedział ze on to sam juz nie wie , przygladał sie , przyglądał i juz sam nie wiedział.... wiec bedzie niespodzianka.... zebyś widziała mine męża :)

w 20 tyg powiedziano ze to dziewczynka, w 25 ze to 100% chłopak i tak przez kolejne wizyty.... a dziś to lekarz powiedział ze on to sam juz nie wie , przygladał sie , przyglądał i juz sam nie wiedział.... wiec bedzie niespodzianka.... zebyś widziała mine męża :)
O kurcze, to wesoło macie:-)
A mina męża pewnie bezcenna;-)

O kurcze, to wesoło macie:-)
A mina męża pewnie bezcenna;-)

ooo TAAAK. napoczątku szok jak to lekarz powiedział ze 14 nie dotrwam.... a potem szokujaca mina mężą że może to bedzie dziewczynka a on tak chłopa chce :))
teraz pozostało mi leżeć i aby świeta przeszły to moge się kłaść .....mam mięć cc wiec musze uważać zeby to nie było na raz dwa trzy.

No filonka co za wieści... Ja mam wizyte w piatek i sama sie obawiam co mi powie, bo mimo, że czasu mam jeszcze troche, to przeczucia mi sie przestawily. Tak jak myslałam, że przenoszę, tak teraz wręcz zastanawiam się czy święta wytrwam.... Sam lekarz ostatnio zreszta mówił, że o 2 tyg może byc u mnie krócej..

:szok::szok::szok::szok:
a macie jakby co imię dla dziewczynki wybrane?

Ja to bym sie cieszyla,gdyby mi lekarz na usg powiedzial ze nie ma pewnosci co do plci malenstwa,ale trzy razy mi pokazano malego siusiaczka,wiec nie mam juz zludzen

Kwiatku, ja to juz czasem smigam na bosaka... Tak jest goraco- Wczoraj temperatura spadla do 20º stopni, ale dzis pewnie znow wroci w okolice 30... Nie narzekam, tylko nie mam letnich obszernych ubran, a kupowac takie na tydzien lub dwa, to jednak przegiecie.

Powiedzcie mi dziewczyny o co chodzi z tym lozyskiem. Wronka pisala, ze dojrzalosc (co za okreslenie haha) jej lozyska siegnela III stopnia, a ja patrze na moje USG i tam jak wol stoi: dojrzalosc lozyska I stopnia. Co to cholerstwo oznacza?

reklama
Filonka no to nam wieści przyniosłaś.
ale musieliście dzisiaj przezyć,
trzymam kciukasy by wszystko było oki i udało się przetrwać święta w dwupaku.

Do góry