reklama
mnie sie apatyt jakos wyraznie nie zmienil, ale wlasnie zauwazylam, ze zostal mi na nogach slad po skarpetkach wiec moze mi sie woda zbiera i stad to tycie... jutro ide znowu do lekarza, to zapytam jak nie zapomne oczywiscie;-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
A ja mam podwojne sandaly. Znaczy jak zdejme te prwdziwe, to mi zostaje te drugie: odcisniete
A ja mam podwojne sandaly. Znaczy jak zdejme te prwdziwe, to mi zostaje te drugie: odcisniete [/QUOT
to dobre.
aga ja juz stoje w miejscu jakis miesiac z waga,ale tez zauwazylam odbicie po skarpetkach dzisiaj i obawiam sie ze chyba wlasnie zaczynam puchnac.Cholerka jedna
Elma
Małgosia
Chciałabym mieć tylko odciśnięte skarpetki, zamiast nóg mam dwa wielkie balony stopy jak banie a palce wyglądają jak serdelki, ręce i twarz niestety też już zapuchnięta:-( Z Nadią też tak miałam, masakra ja chcę już urodzić. :-(
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mnie na szczęście opuchlizna omija w tej ciązy. Ufff
Wczoraj się ważyłam rano przed śniadaniam i miałam 70 kg 200g a że mnie wczoraj przeczyściło to ważyłam dzisiaj rano... 68 kg 600g.
Na 13.45 wizyta...
Wczoraj się ważyłam rano przed śniadaniam i miałam 70 kg 200g a że mnie wczoraj przeczyściło to ważyłam dzisiaj rano... 68 kg 600g.
Na 13.45 wizyta...
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Ja już ostatnio omijam wage szerokim łukiem bo się boję że jak na nią wejdę to zawału dostane, jestem strasznie opuchnięta i na twarzy też niestety. W pierwszej ciąży pod koniec też tak miałam, jak jechałam rodzić to się już prawie w buty nie mieściłam. No i teraz jeswt powtórka:-(.
Agnieszka trzymam kciuki za udaną wizytę.
Agnieszka trzymam kciuki za udaną wizytę.
mnie sie apatyt jakos wyraznie nie zmienil, ale wlasnie zauwazylam, ze zostal mi na nogach slad po skarpetkach wiec moze mi sie woda zbiera i stad to tycie... jutro ide znowu do lekarza, to zapytam jak nie zapomne oczywiscie;-)
A ja mam podwojne sandaly. Znaczy jak zdejme te prwdziwe, to mi zostaje te drugie: odcisniete
aga ja juz stoje w miejscu jakis miesiac z waga,ale tez zauwazylam odbicie po skarpetkach dzisiaj i obawiam sie ze chyba wlasnie zaczynam puchnac.Cholerka jedna
Ja to Was dziewczynki nie rozumiem... po co kupujecie za ciasne skarpetki i sandalki? Przeciez to niepraktyczne ;-);-);-)
reklama
filonka
Fanka BB :)
co do opuchnieć, u mnie sie zaczeło z tydz temu. wczoraj tak siedze i sie sobie przygladam : szok ... nogi jak obazanki, kostek wogóle nie widać, dłonie też opuchnięte i drętwiejące i to najgorsze ze to po nocy tak się dzieje ze sa takie dziwnie zgrabiałe ze jak trzymam szczotke do włosów to czasami nawet ja oipuszcze z braku słabego uscisku.... a buzka tez jak pączek się zrobiła