reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

a u mnie przez ostatnie 3 tyg. waga się dziwnie chwieje raz jest + 1.5 kg a za dwa dni staję na wadzę i jest o kilogram mniej potem znowu troszkę mniej a potem znowu więcej.

reklama
A ja mam zepsutą wagę, więc żyję w nieświadomości i wpierdzielam wszystko na co tylko mam ochotę - właśnie zjadłam pół wielkiej pizzy, zapiłam colą i zagryzłam grześkiem w czekoladzie:D

mnie sie apatyt jakos wyraznie nie zmienil, ale wlasnie zauwazylam, ze zostal mi na nogach slad po skarpetkach wiec moze mi sie woda zbiera i stad to tycie... jutro ide znowu do lekarza, to zapytam jak nie zapomne oczywiscie;-)

Chciałabym mieć tylko odciśnięte skarpetki, zamiast nóg mam dwa wielkie balony stopy jak banie a palce wyglądają jak serdelki, ręce i twarz niestety też już zapuchnięta:-( Z Nadią też tak miałam, masakra ja chcę już urodzić. :-(

Mnie na szczęście opuchlizna omija w tej ciązy. Ufff
Wczoraj się ważyłam rano przed śniadaniam i miałam 70 kg 200g a że mnie wczoraj przeczyściło to ważyłam dzisiaj rano... 68 kg 600g.

Na 13.45 wizyta...

Ja już ostatnio omijam wage szerokim łukiem bo się boję że jak na nią wejdę to zawału dostane:-D, jestem strasznie opuchnięta i na twarzy też niestety:no:. W pierwszej ciąży pod koniec też tak miałam, jak jechałam rodzić to się już prawie w buty nie mieściłam. No i teraz jeswt powtórka:-(.
Agnieszka trzymam kciuki za udaną wizytę.

mnie sie apatyt jakos wyraznie nie zmienil, ale wlasnie zauwazylam, ze zostal mi na nogach slad po skarpetkach wiec moze mi sie woda zbiera i stad to tycie... jutro ide znowu do lekarza, to zapytam jak nie zapomne oczywiscie;-)

A ja mam podwojne sandaly. Znaczy jak zdejme te prwdziwe, to mi zostaje te drugie: odcisniete :)

aga ja juz stoje w miejscu jakis miesiac z waga,ale tez zauwazylam odbicie po skarpetkach dzisiaj i obawiam sie ze chyba wlasnie zaczynam puchnac.Cholerka jedna:no::no:

Ja to Was dziewczynki nie rozumiem... po co kupujecie za ciasne skarpetki i sandalki? Przeciez to niepraktyczne
;-);-);-)

reklama
co do opuchnieć, u mnie sie zaczeło z tydz temu. wczoraj tak siedze i sie sobie przygladam : szok ... nogi jak obazanki, kostek wogóle nie widać, dłonie też opuchnięte i drętwiejące i to najgorsze ze to po nocy tak się dzieje ze sa takie dziwnie zgrabiałe ze jak trzymam szczotke do włosów to czasami nawet ja oipuszcze z braku słabego uscisku.... a buzka tez jak pączek się zrobiła

Do góry