reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Mój Emilek dwa tygodnie temu stwierdził że Helenka urodzi się 1 kwietnia i koniec bo on nie chce już dłużej czekać.

Jejku Gosieńka jaki ten twój synek kochany :))) Normalnie ideał poprasuje, pomoże, siostrzyczką się zaopiekuje:-)

Dziewczyny liczę na to,że wasz plan wypali i się ładnie lista rozpakowanych kwietniówek powiększy:-D

iza strasznie jestem ciekawa czy zbada cie czy nie.Bo mi powiedziala ze nie ma takiej potrzeby.No nic daj znac potem.

Wlasnie wrocilam od lekarza,wyniki w porzadku,zostalam zbadana dowcipnie,i nawet nie musialam o to prosic,na dzien dzisiejszy mam 12 kilo na plusie,wiec tym bardziej jestem zadowolona,ze duzo nie przytylam tym bardziej ze sobie slodkosci nie szczedze,a co:-p
Nastepna wizyta mam 9-go i 22-go,mam cicha nadzieje ze na ta druga wizyte nie dotre i bede juz rozpakowana;-)

Wlasnie wrocilam od lekarza,wyniki w porzadku,zostalam zbadana dowcipnie,i nawet nie musialam o to prosic,na dzien dzisiejszy mam 12 kilo na plusie,wiec tym bardziej jestem zadowolona,ze duzo nie przytylam tym bardziej ze sobie slodkosci nie szczedze,a co:-p
Nastepna wizyta mam 9-go i 22-go,mam cicha nadzieje ze na ta druga wizyte nie dotre i bede juz rozpakowana;-)

Super,ze wszystko oki.Widze,ze mamy na plusie tyle samo kilogramkow.
Noi fajnie ze jeszcze masz wizyte,bo ja ostatnia mialam 8 marca,ale co zrobic.

reklama
bylam dzis na kontroli tego mojego cisnienie. Dzis wszystko bylo ok:tak::-) Lekarzz stwierdzil, ze Sebek jest jeszcze dosyc wysoko, dluga jeszcze droga do kanalu rodnego go czeka, wiec baaardzo by sie zdziwil, gdybym urodzila przed terminem. Bardziej spodziewalby sie, ze beda mi musieli wywolywac porod, bo Synkowi sie bardzo dobrze siedzi w brzuszku. To dobrze, bo mnie sie nadal ciaza bardzo podoba, chociaz z 2giej strony juz bym chciala Synka przytulic...

Do góry