reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

sospettosa gratuluję Adasia, porodu nie zazdroszczę, ale najważniejsze że już jesteś po, teraz maleńki szybko nadgoni!! Grzegorz dziękujemy za info

paulka super ze wrocilaś w dwupaku, niech maleńka jeszcze rośnie!!

katik nie wiem co napisać, z całego serca życzę Ci żeby ta szyjka ruszyła i żeby Polcia byla już po 2 stronie cała i zdrowa a Ty żebyś mogła odetchnąć

forget niestety taki urok szpitali, już naprawdę niedługo, trzymaj się!!

reklama
No! Całe szczęście Paulka, że wszystko w miarę ok, a przynajmniej nic groźnego :) Dzużo zdrówka!!!!

po wizycie. zostajemy nadal. szyjka nadal zamknieta (wrrrr), ale skurcze znow sie uaktywnily dosyc konkretnie.
faktycznie jest tak jak pisala Forget-poki zamkniete nie chca ciac ze wzgledu na pozniejsze wycieki. wiec pytam o cos na rozwarcie-staraja sie tego nie stosowac, organizm sam wie najlepiej.
dobrze by bylo gdybym do 39 tygodnia wytrzymala-wtedy dziecko bedzie urodzone w najlepszym dla niego momencie.

tak wiec trzymaja nadal, znow ma dostac cos na spanie, bo paracetamol na skurcze niewiele pomaga.

aha-no i wreszcie dzis zwrocili uwage na zaczerwieniony i podrapany brzuch. tez maja cos dac na to, bo zdrapaniem juz nie wyrabiam...

brazowy medal wiec oddaje bez walki, jak mamy czekac do 39 tygodnia, to w 2 tygodnie polowa z was zdazy sie rozpakowac....

Pulka - dobrze ze wsio ok , jak dla mnie to poprzednie USG było to bani w 31 tyg 1400 g to troszkę mało tak mi się wydaje . ale może to ja się myle

Witam niedzielnie, leniwie i sennie..
Wczorajsze granie w karty prawie do 2:00 zaowocowało dzisiejszym mega rozleniwieniem, wciąż tylko ziewam:/
Moja psiapsiółka wpadła do nas przed 12.00 a my w proszku:D

Katik, nie oddawaj brązowego medalu bez walki!! Zawsze to medal;-) Mam nadzieję, że Ci tam wreszcie pomogą i będziemy kolejne picollo otwierać witając Polę na świecie:-)

Miłej niedzieli dziewczynki, wciągam kisiel i wskakuję do łóżeczka Kubicę oglądać:-)

Oj widze ze sie dzieje :-(

Justa - czy chcą Ci wyciągać Małą bo słabo rośnie? U mnie też problemy z wagą
glownie tak, moja gin mi tak polecila, ale musze do szpitala jechac na badanie i decyzja bedzie od nich zalezala, musze ich jakos przekonac zeby mi jak najszybciej cc robili

aha-no i wreszcie dzis zwrocili uwage na zaczerwieniony i podrapany brzuch. tez maja cos dac na to, bo zdrapaniem juz nie wyrabiam...
znam to, joba mozna dostac, napisz co ci dali na te swedzenie i czy to cos ma w sobie kortyzon

forget.me-not - no moja mala ma problemy z waga, myslisz ze to moze od tego cholernego swedzenia? skoro u ciebie tez podobnie z tym swedzeniem, tzn ty masz cholestaze ja pupp, ale czlowiek taki tym wykonczony i zestresowany ze mysle ze to od tego dzieci nie chca rosnac, jak myslisz?

reklama
Ehhh...a ja mam całe popołudnie ciśnienie 140/90 :baffled::szok::baffled: całe życie i całą ciąże ile razy sprawdzam to 120/90 a od tygodnia coś rośnie..pare razy było 130/80parę a dziś te 140/90:baffled: i cholera te bóle dłoni i obrzeki palców u rąk w nocy i ta waga wyższa... kurde nie podoba mi się to...:confused::-( jutro na szczęście do gina idę... jeszcze mocz zbadam rano...:sorry2: ehhh...niech ten tydzień szybko zleci...:sorry2:

Do góry