reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

O ja Cie :szok::szok:: ::szok::szok:, trzymamy kciuki żeby z synkiem i Monia było wszystko ok. Biedna Sospettosa sie namęczyła. No i serdeczne Gratulacje dla rodziców. Widzę tez ,że Gabrielek jednak został Adasiem:-D

reklama
Paulka przede wszytskim spokojnie bo nerwy tylko je poglebiaja. Jak masz melise to zaparz sobie-rada ze szkoly rodzenia. Ja mam dzis to samo rano 2 godziny skurcze i bole tam na dole a do tego uczucie jakby Mala juz miala wypasc za chwile ale najwazniejszy jest spokoj i wiem ze sie latwo mowi...
Trzymam mocno kciuki zeby Twoj zaraz przyjechal i jedzcie na ip skontrolowac, mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze !!!

Paulka jak tak cięzko, to Ty się serce nie zastanawiaj, ściągaj M jak najszybciej i na IP... migiem !!!

A rodzince sospettosków życzę zdrowia i wytrwałości, gratulowac będziem na innym wątku ....

sospettosa - jeju az sie poplakalam od listu grzegorza, matko co ta monia musiala przejsc...ale dobrze ze juz po wszystkim, mam nadzieje ze czuje sie w miare dobrze, i trzymam kciuki i zycze duzo zdrowka dla adasia!! napewno wszystko bedzie dobrze:tak:

Dziewczyny jak się zastanawiam, czemu Wy tak panikujecie z tą małą wagą dzieci?
Podobno mniejsze jest łatwiej urodzić a później takie mniejsze maluchy szybko wagę nadrabiają.
Niedowagi Wasze maluszki z pewnością nie mają, a olbrzymem nie każdy może być.
Osobiście to wolałabym by Lenka się urodziła taka 3-3,5kg, zdecydowanie bliżej 3kg niż 4;-)
no wiesz jakby moje dziecko mialo kolo 3 kilo to tez bym sie martwila, ale jak narazie to jest mniejsze od sospettosy dziecka i nie chce rosnac...i ma zdecydowana niedowage...

Proponuje zeby nasze moderatorki przeniosly opis porodu Sospettosy do odpowiedniego watku - Grzegorz tak dokladnie wszystko opisal, ze lepiej zeby wiecej dziewczynek nie dostalo od czytania skurczy...

reklama
O matko!!! co się dzieje??!! Jestem zszokowana...zszokowana, że sospettosa urodziła i zszokowana przebiegiem akcji.. Jak dobrze, że ma takie fantastyczne wsparcie w Tobie Grzegorz!
I witamy Adasia! (zdaje się, że nasz synek otrzyma to samo imię, bo przemianowaliśmy naszego Kornelka na Adasia:-) )

Do góry