reklama
Paulka przede wszytskim spokojnie bo nerwy tylko je poglebiaja. Jak masz melise to zaparz sobie-rada ze szkoly rodzenia. Ja mam dzis to samo rano 2 godziny skurcze i bole tam na dole a do tego uczucie jakby Mala juz miala wypasc za chwile ale najwazniejszy jest spokoj i wiem ze sie latwo mowi...
Trzymam mocno kciuki zeby Twoj zaraz przyjechal i jedzcie na ip skontrolowac, mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze !!!
Trzymam mocno kciuki zeby Twoj zaraz przyjechal i jedzcie na ip skontrolowac, mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze !!!
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
gratulowac będziem na innym wątku ....
święte słowa...ja juz zaczęłam...
mm&sm
Fanka BB :)
O matko jedyna!
Kurka mogłam chyba tego nie czytać
Moniko życzę żebyś doszła do siebie jak najszybciej po tym ciężkim porodzie
Kurka mogłam chyba tego nie czytać
Moniko życzę żebyś doszła do siebie jak najszybciej po tym ciężkim porodzie
sospettosa - jeju az sie poplakalam od listu grzegorza, matko co ta monia musiala przejsc...ale dobrze ze juz po wszystkim, mam nadzieje ze czuje sie w miare dobrze, i trzymam kciuki i zycze duzo zdrowka dla adasia!! napewno wszystko bedzie dobrze
no wiesz jakby moje dziecko mialo kolo 3 kilo to tez bym sie martwila, ale jak narazie to jest mniejsze od sospettosy dziecka i nie chce rosnac...i ma zdecydowana niedowage...Dziewczyny jak się zastanawiam, czemu Wy tak panikujecie z tą małą wagą dzieci?
Podobno mniejsze jest łatwiej urodzić a później takie mniejsze maluchy szybko wagę nadrabiają.
Niedowagi Wasze maluszki z pewnością nie mają, a olbrzymem nie każdy może być.
Osobiście to wolałabym by Lenka się urodziła taka 3-3,5kg, zdecydowanie bliżej 3kg niż 4;-)
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Paulka trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok. Daj szybko znać co jest grane.
reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
O matko!!! co się dzieje??!! Jestem zszokowana...zszokowana, że sospettosa urodziła i zszokowana przebiegiem akcji.. Jak dobrze, że ma takie fantastyczne wsparcie w Tobie Grzegorz!
I witamy Adasia! (zdaje się, że nasz synek otrzyma to samo imię, bo przemianowaliśmy naszego Kornelka na Adasia:-) )
I witamy Adasia! (zdaje się, że nasz synek otrzyma to samo imię, bo przemianowaliśmy naszego Kornelka na Adasia:-) )