reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

a własnie chciałam pytac co z Monika... bo sie nie odzywala juz jakis czas...

trzymamy kciuki, zeby wszystko bylo ok i przesylam pozdrowienia

reklama
No.. to się nazywa porządny Mąż!! Ślicznie dziękujemy za informacje i trzymamy kciuki, by się wszystko pomyślnie skończyło.
Sospettosa - trzymaj się dzielnie!! Pozdrawia elvie i Lenka:-)

Oj masakra...:szok: złe te wieści o poranku...bardzo złe...:szok::no: Miejmy nadzieję, że lekarze szybko pomogą naszej Sospettosie...- Duuuużo zdrowia życzę i oby wszystko było dobrze...:sorry2: Grzegorzu dziękujemy za informacje i pozdrawiamy!

No to widzę, że się zaczyna na dobre... Paulka- co i jak z Tobą i bólami???:confused:

Ja mam gina w pon i "trzęse gaciami" żeby mi Dzidzia urosła bo ostatnio maleńka była...oby to się znacznie zmieniło po tych 2 tygodniach...:sorry2:

ojejku, Sospettosa nie szalej i trzymaj się !
Tato Grzegorzu, dbaj o swoje szczęścia i dzięki za info....

Kurczę, a mój gin mi w ogóle ciśninia nie mierzy...chyba muszę z nim poważną rozmowę odbyć....

Dziewczyny jak się zastanawiam, czemu Wy tak panikujecie z tą małą wagą dzieci?
Podobno mniejsze jest łatwiej urodzić a później takie mniejsze maluchy szybko wagę nadrabiają.
Niedowagi Wasze maluszki z pewnością nie mają, a olbrzymem nie każdy może być.
Osobiście to wolałabym by Lenka się urodziła taka 3-3,5kg, zdecydowanie bliżej 3kg niż 4;-)

Podobno mniejsze jest łatwiej urodzić a później takie mniejsze maluchy szybko wagę nadrabiają.

ja tez bym się tym zbytnio nie martwiła... już gdzieś pisałam, że moja córcia urodziła się z wagą 2900, a teraz jedna z najwyższych w klasie i cos czuje ze nas przerośnie...
ważne zeby zdrowe było...

reklama
Niedowagi Wasze maluszki z pewnością nie mają, a olbrzymem nie każdy może być.
Osobiście to wolałabym by Lenka się urodziła taka 3-3,5kg, zdecydowanie bliżej 3kg niż 4;-)
To prawda, że jak jest sn to malutkiego łatwiej urodzić.
Wierz mi, że ja bardzo chciałabym, żeby to było 3-3,5 kg, bo mi poprzednio lekarz prognozował ok. 2600-2800 :-( ale to się jeszcze wszystko może pozmieniać.

Ostatnia edycja:
Do góry