reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
Grzegorz trzymamy kciuki!!!! Grunt, że jest pod stałą opieką!!
Ella1
Fanka BB :)
Oj masakra... złe te wieści o poranku...bardzo złe... Miejmy nadzieję, że lekarze szybko pomogą naszej Sospettosie...- Duuuużo zdrowia życzę i oby wszystko było dobrze... Grzegorzu dziękujemy za informacje i pozdrawiamy!
No to widzę, że się zaczyna na dobre... Paulka- co i jak z Tobą i bólami???
Ja mam gina w pon i "trzęse gaciami" żeby mi Dzidzia urosła bo ostatnio maleńka była...oby to się znacznie zmieniło po tych 2 tygodniach...
No to widzę, że się zaczyna na dobre... Paulka- co i jak z Tobą i bólami???
Ja mam gina w pon i "trzęse gaciami" żeby mi Dzidzia urosła bo ostatnio maleńka była...oby to się znacznie zmieniło po tych 2 tygodniach...
Dziewczyny jak się zastanawiam, czemu Wy tak panikujecie z tą małą wagą dzieci?
Podobno mniejsze jest łatwiej urodzić a później takie mniejsze maluchy szybko wagę nadrabiają.
Niedowagi Wasze maluszki z pewnością nie mają, a olbrzymem nie każdy może być.
Osobiście to wolałabym by Lenka się urodziła taka 3-3,5kg, zdecydowanie bliżej 3kg niż 4;-)
Podobno mniejsze jest łatwiej urodzić a później takie mniejsze maluchy szybko wagę nadrabiają.
Osobiście to wolałabym by Lenka się urodziła taka 3-3,5kg, zdecydowanie bliżej 3kg niż 4;-)
Dziewczyny jak się zastanawiam, czemu Wy tak panikujecie z tą małą wagą dzieci?
ja tez bym się tym zbytnio nie martwiła... już gdzieś pisałam, że moja córcia urodziła się z wagą 2900, a teraz jedna z najwyższych w klasie i cos czuje ze nas przerośnie...
ważne zeby zdrowe było...
filonka
Fanka BB :)
Sospettosa 3 mamy kciuki za Was mocno , bedzie wszystko dobrze
reklama
To prawda, że jak jest sn to malutkiego łatwiej urodzić.Dziewczyny jak się zastanawiam, czemu Wy tak panikujecie z tą małą wagą dzieci?
Wierz mi, że ja bardzo chciałabym, żeby to było 3-3,5 kg, bo mi poprzednio lekarz prognozował ok. 2600-2800 :-( ale to się jeszcze wszystko może pozmieniać.
Ostatnia edycja: