AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
A może poślamy jakiegoś smsa? Bo Akaata to pewnie nie ma neta... a Forget nie wiem co tak zaniemówiła... niech tylko dają znać czy wszystko ok...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby mamusia byla wstydliwa, to by przed mezczyzna nozek nie rozlozyla i by nie miala teraz slicznej Alicji w brzuszku Taka jest moja teoria ;-);-);-)
Halo halo -nie przed byle jakim mężczyzną ale przed MĘŻEM moja droga!!!:-) a to mam w obowiązkach małżeńskich które sama sobie spisałam hehehe
nie przejmuj sie kochana ja na tym etapie tez mialam wolniejszy przyrost a teraz????????????Justa mnie też waga stanęła i nijak się nie chce ruszyć dalej zostałam na 84 kg, a ponad trzy tygodnie temu miałam 83,5 kg. Hm.. w sumie dwa dni temu byliśmy z Malutkim na usg, wyszło, że jest mniejszy niż na swój czas, no ale i tak przecież waga powinna rosnąć, bo i Malutki przez te trzy tygodnie troszkę wagi przybrał i macica i cała reszta też
U mnie tez stoi od miesiaca Az sie martwie, ze moze jednak dzidzia nie przybrala na wadze od ostatniego usg? :-( Ide na usg w poniedzialek i wtedy sie okaze co i jak...
no jakos tak czesto jest ze jak nasza waga staje to u maluszkow tez, moja corcia tez mala jak na swoj tydzien, ale mam nadzieje ze jakos moze troszke urosla teraz znowu...tez mnie dziwi to ze akurat teraz waga stanela, co normalnie wlasnie teraz przytyc mozna najwiecej...Justa mnie też waga stanęła i nijak się nie chce ruszyć dalej zostałam na 84 kg, a ponad trzy tygodnie temu miałam 83,5 kg. Hm.. w sumie dwa dni temu byliśmy z Malutkim na usg, wyszło, że jest mniejszy niż na swój czas, no ale i tak przecież waga powinna rosnąć, bo i Malutki przez te trzy tygodnie troszkę wagi przybrał i macica i cała reszta też