reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

Kamisia ja tez mialam leukozyty podwyzszone i rowniez bakterie ale nie skierowalam mnie na posiew ale z racji ze ze mnie panikara zrobilam sobie sama i jutro mam wyniki i wizyte na 19.30.
Dobrze, ze u Ciebie ok z szyjka masz jeszcze troszke czasu na jej rozwieranko.
Pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Dziewczyny ja czuję że te kwietniówki z zagrażającym przedwczesnym porodem (m.in. skracanie się szyjki, rozwieranie) urodzą jeszcze po terminie:-) Mi cały czas lekarz mówi że dziecko nisko i że wcześnie urodzę (koło 37-38 tc) a tak naprawdę ona cały czas jest nisko. Ale będą jaja jak te zagrożone przechodzą termin:-)

No w zasadzie to wszystko jest możliwe :-D To nie fabryka, jak już kiedyś pisałam i dzieciaczki same zdecydują, kiedy będą gotowe :-D:-D:-D

Mi sie tez wydaje ze teraz to sie zastopowalam na amen, i prosby i grosby nie pomoga. Corcia sie zaparla ....

ja cíagle latam z gory do dolu, po sklepach, po kolezankach, sprzatam, odkurzam , piore i wogole wszystko zeby tylko przyspieszyc porod i kapie sie w goracej wodzie....czuje ze dlugo nie wytrzymam z moja wysypka, juz nie moge normalnie, w piatek gadam z moja gin o cesarce jak najszybciej...

ja cíagle latam z gory do dolu, po sklepach, po kolezankach, sprzatam, odkurzam , piore i wogole wszystko zeby tylko przyspieszyc porod i kapie sie w goracej wodzie....czuje ze dlugo nie wytrzymam z moja wysypka, juz nie moge normalnie, w piatek gadam z moja gin o cesarce jak najszybciej...
Justa takie cesarki w 36tygodniu to moda gwiazd - podobno w ostatnich tygodniach najwięcej się tyje i znane babki sobie cesarki wcześniej fundują:-)
Wysypki współczuję:-(

mi jakos waga teraz stanela...mysle o cesarce tak za 2 tygodnie, o ile wytrzymam, tak zeby sie 38 tydzien skonczyl...mam dosc, gdyby nie ta wysypka to bym mogla w ciazy jeszcze 2 miesiace chodzic...

dziewczyny z warszawy moze znacie lekarza, przychodnie gdzie mozna wykonac takie usg...chodzi mi tylko o pomiar wagi i nie chce isc tam gdzie chodziłam i placic 250zl za takie bajery jak 3d,4d, filmik itp....chce tylko wiedziec jak przybrała moja malutka....

Moze idz do szpitala na IP i powiedz, ze slabiej czujesz ruchy dziecka - powinni Ci zrobic ktg i usg
;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry