reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
Wlasnie wrocilam z usg,wszystko jest w porzadku z synkiem:-),maly wazy 2400g,jest ulozony glowka do dolu,no i moja ciaza jest starsza o tydzien
Ilona1985
Fanka BB :)
Iza, super, ze wszystko jest w porzadku...Ja juz tez sue nie moge doczekac kolejnej wizyty mam w czwartek mam nadzieje, ze moj brzdac przytyl cos bo ostatnio byl chudzinek 2400 tylko...
Czuje cos wiecej skurczy ostatnio...mam nadzieje, ze prognozuja dobrze!!
Juz 37 tydzien wiec jest ok!
Czuje cos wiecej skurczy ostatnio...mam nadzieje, ze prognozuja dobrze!!
Juz 37 tydzien wiec jest ok!
Rewelacyjne wieści!! I Maluszek o tydzień wcześniej - nic tylko zazdrościć;-)Wlasnie wrocilam z usg,wszystko jest w porzadku z synkiem:-),maly wazy 2400g,jest ulozony glowka do dolu,no i moja ciaza jest starsza o tydzien
Dziewczyny, podziwiam Was za stalowe nerwy przy oglądaniu filmów z SN i CC - ja bym chyba nie wytrzymała, wolę nieuświadomiona rodzić
mm&sm
Fanka BB :)
Iza cieszę się, że wszystko dobrze oby tak dalej
My jedziemy w czwartek na ten posiew Zobaczymy co z tego wyjdzie
My jedziemy w czwartek na ten posiew Zobaczymy co z tego wyjdzie
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
hej Kochane ciężaróweczki, odebrałam swoje wyniki badań i w moczu mi wyszły krwinki białe 1-1-2,
czy to powód do zmartwień?
gdyby sie cos dzialo to chyba wiecej by tego bylo?
jak sadzicie?
po raz pierwszy mam bialko w moczu
czy to powód do zmartwień?
gdyby sie cos dzialo to chyba wiecej by tego bylo?
jak sadzicie?
po raz pierwszy mam bialko w moczu
Katik
...jestem mamą...
Iza - fajnie ze Synek taki wyrpsniety...
Elma, co u Ciebie? Jak po usg???????????
Wszystkim tym co martwia sie waga swoich dzieciakow i przybieraniem na wadze... WLasnie doczytalam, ze ta lutowka co urodzila Sn 5200 dziecko, to w 36 tyg na usg mila 3060 gram w brzuszku. I prognozowali do porodu okolo 4 kg... Nikt sie nie spodziewal, ze w miesiac dziecko urosnie ponad 2 kg
Wszystkim tym co martwia sie waga swoich dzieciakow i przybieraniem na wadze... WLasnie doczytalam, ze ta lutowka co urodzila Sn 5200 dziecko, to w 36 tyg na usg mila 3060 gram w brzuszku. I prognozowali do porodu okolo 4 kg... Nikt sie nie spodziewal, ze w miesiac dziecko urosnie ponad 2 kg
Elma
Małgosia
Iza - fajnie ze Synek taki wyrpsniety...
Ja po wizycie, w świetnym humorze Melissa przybrała coś pomiędzy 200 a 300 gram i ma teraz niecałe 2 kg (1800-1900) więc ginka mówi ze chyba taka jej uroda (choć teraz mojego męża spytała czy palę więc chyba mi nie wierzyła), następna kontrola za tydzień badania krwi są o.k. moczu ujdą w tłumie, zapisała mi żuravit. Pytałam o te przepływy i mówi że na razie nie widzi takiej konieczności ew. jak by co by to w tej przychodni gdzie ona przyjmuje mogę to zrobić koszt 250zł. Chyba nie potrzebnie mnie nastraszyła na poprzedniej wizycie baba jedna. No i moja Kluseczka cały czas łebkiem w górę... Oby się okręciła...
Katik
...jestem mamą...
noooo widzisz! SUPER! A Melisska jeszcze ma troche czasu na tluszczyk, wiec bedzie ladna waga na koniec.Ja po wizycie, w świetnym humorze Melissa przybrała coś pomiędzy 200 a 300 gram i ma teraz niecałe 2 kg (1800-1900) więc ginka mówi ze chyba taka jej uroda (choć teraz mojego męża spytała czy palę więc chyba mi nie wierzyła), następna kontrola za tydzień badania krwi są o.k. moczu ujdą w tłumie, zapisała mi żuravit. Pytałam o te przepływy i mówi że na razie nie widzi takiej konieczności ew. jak by co by to w tej przychodni gdzie ona przyjmuje mogę to zrobić koszt 250zł. Chyba nie potrzebnie mnie nastraszyła na poprzedniej wizycie baba jedna. No i moja Kluseczka cały czas łebkiem w górę... Oby się okręciła...
Szkoda faktycznie tylko tego strachu ktorego sie najadlas!
reklama