kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
No ja tez już po wizycie i tak: to co mnie boli to nie spojenie łonowe (ufff), a mały jest na tyle nisko głowką,że tam po prostu napiera. Szyjka już skrocona ale zamknięta, lekarz powiedział,że będzie się szybko rozwierac . Byłoby super bo oznacza to szybki porod i najlpesze...mój syncio w miesiąc przybrał 1300g i waży już 2968g. Doktor prognozuje ,że bedzie powyżej 4kg. Borys jest juz dzieckiem donoszonym i starszym o 2 tyg, termin (teoretycznie) przesunął mi sie na 31.03. Dostalam nastepne zwolnienie do 08.04, ale doktor powiedzial,że to na pewno ostatnie zwolnienie i ,że do tego czasu urodze. Następna wizyta 30.03. (o ile zdążę)
o ja ale Ci zazdroszczę
moja szyjka jest z tych upartych i z Hania jak bylam w 39 tygodniu to nadal byla nie skrócona i zamknieta dlatego teraz sie nie nastawiam na żadne rewelacje
wizyte mam w czwartek
o jak ja bym chciala uslyszec ze sie skróciła ta szyjka, albo że dziecie sie obnizylo (jak na moj gust mimo kłucia w szyjce nadal mam wysoko brzuch) albo chociaz ze urodze przed swietami (mam termin an 5 kwietnia..)
no to tyle na temat koncertu życzen a fakty beda w czwartek po godzinie 20