reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

BA napisala, ze porod odroczony dla dobra Ness. powinna miec wieczorem net to napisze wiecej. czekamy wiec na dalsze wiesci

reklama
kinguunia a to ci wredne babsko!! Co przerwałaś jej miłe ploteczki?? Kuźwa ... ehhh
Trzymaj się, odpoczywaj...będzie dobrze...
Dagsila dzięki za wieści od Ba... tylko co to znaczy że poród oroczony dla dobra Ness?? Co oni kombinowali i kombinują?? No nic przyjdzie nam poczekać na relację samej Ba

kinguunia a to ci wredne babsko!! Co przerwałaś jej miłe ploteczki?? Kuźwa ... ehhh
Trzymaj się, odpoczywaj...będzie dobrze...
Dagsila dzięki za wieści od Ba... tylko co to znaczy że poród oroczony dla dobra Ness?? Co oni kombinowali i kombinują?? No nic przyjdzie nam poczekać na relację samej Ba

Mysle,że zrobili to co pisała mm&sm, zmniejszyli ilosc wód aby ulżyc Ba w oddychaniu. Bo te klopoty z oddychaniem mogła miec przez wielowodzie. Tak podejrzewam bo nic innego mi do głowy nie przychodzi. No ale poczekamy co Ba nam napisze.

Matko jak czytam takie historie to mnie trzęsie :wściekła/y:
Dlatego właśnie praktycznie nie korzystam z opieki medycznej w Polsce, tylko jeżdze do Czech
Jak się cieszę że mam taką możliwość!

U Nas robią łaskę, że w ogóle spojrzą na człowieka :szok: Wstyd normalnie!
kinguunia współczuję

mm&sm a powiesz coś więcej o tych Czechach ? Gdzie jeździsz, na jakich zasadach? Ja jestem z Wrocka, ale jakby było warto to chciałabym spróbować/albo chociaż wiedzieć (bo próbować to już za późno chyba) w razie czego....Zamierzasz rodzić w Czechach ?

Ba, serdecznie współczuję tych wszystkich atrakcji, które Ci tam fundują. Aż mnie brzuch zabolał jak przeczytałam relacje o odciąganiu płynu, brrr..
Najważniejsze, że z Vanessą wszystko w porządku. Pocieszaj się myślą, że niedługo będziesz ją już tulić bez końca:-)
Pozdrawiam cieplutko!!

Ba nacierpisz sie w tej ciaży oj nacierpisz, trzymaj się, przesyłam mnóstwo dobrych myśli!!

A my niedawno wrócilismy z IP.

taki juz urok ujastka... z Jerzem tez mialam chamskiego lekarza i tylko sie modlilam zeby urodzic jak juz skonczy dyzur, drugi na szczescie byl ok, mam nadzieje ze tam gdzie sie wybierzesz rodzic nie bedziesz juz miala takich nieprzyjemnych przygod, najwazniejsze ze okazalo sie ze wszystko dobrze z malenka

reklama
Ba, bidulko trzymaj sie! Straszne to co opisujesz... Sama juz nie wiem czego Ci zyczyc- bys urodzila i mogla tulic Corcie czy na jeszcze troche odwleczenia! Mysle o Was caly czas Kochane Dziewczynki!!!!!!!!

powrot do badania,szyjka wciąż się trzyma,wciąż za dluga i za dobrze uformowana.Zadnych oznak porodu z “dolnej strony”.Po konsultacji,gdzies kolo polnocy,powiedzieli ze nie wywołają porodu,bo za duzo komplikacji-Vanessa nie chciałaby jeszcze wyjsc,moje cialo tam na dole tez nie przygotowane,miałybyśmy problemy,a ja już bylam strzepkiem człowieka po amnioredukcji i tych wszystkich skurczach.
Jakbym o sobie czytala, z tym ze bez tego odciagania... Bol okropny, bezsilnosc, bo organizm sam decyduje a nie Ty... Juz sama nie wiedzialam czy chce zalagodzenia skurczy czy czegos na zmiekczenie szyjki, by koszmar sie skonczyl.

Do góry