reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Nie denerwuj się ja też cała ciążę z grzybkiem walczę, na nystatynie co chwilę jadę a i tak jest lepiej niż w poprzedniej ciąży. Leki na pewno zadziałają :-)
Mam nadzieje, ze zadzialaja, co po pierwsze juz tak dlugo mam z tym problem, a po drugie martwie sie czy aby dziecku to nie zaszkodzi. Banda imbecyli tutaj i tyle!

Katik ja rowniez polecam clotrimazol. doktor mi ostatecznie przepisal te globule, bo inne nic nie pomagaly. Tylko na pare dni ukojenie i znowu to samo!! Te problemy sa po prostu irytujace, bo wczesniej nigdy mi sie to nie zdarzało. Aha zapomnialabym do tego lekarz przepisal mi tabletki ProVag- czyli o ile sie nie myle kwas mlekowy 2 razy dziennie i coz, poki co ma spokoj od paru tygodni:-)
No wlasnie to co mi dzis lekarz przepisal to jest na bazie clotrimazolu z czyms tam, plus jakies globulki. Mam nadzieje, ze przejdzie, a jak nie to wlasnie ta nystatyna bedzie w przyszlym tygodniu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj sprzekuli Ba brzuch i sposcili wody - nie wiem ile i jak to wyglada... dostala skurczy 100% niestety wszytko zamkniete i zwarte. przez noc sie meczyla i jak chcieli jej podac rozkurczowe to skurcze spadly do 50-60%.
jeszcze rano sie nie odzywala, ale jak sie czegos dowiem dam znac

wczoraj sprzekuli Ba brzuch i sposcili wody - nie wiem ile i jak to wyglada... dostala skurczy 100% niestety wszytko zamkniete i zwarte. przez noc sie meczyla i jak chcieli jej podac rozkurczowe to skurcze spadly do 50-60%.

Biedna Ba...ale ją męczą..;(

przeciez jak sie pecherz przekuwa to juz poród, to po co rozkurczowe? nie czaje
powinni dac cos na szyjke

mi przebili pechezrz i bylo tak samo ze powoli skurcze a szyjka niet i dostalam oxytocyne i te glupie masaze i musialam juz rodzic bo pecherz przebity...

Kfiatuszej ja nie mam pojecia... wydaje mi sie ze zmniejszajac objetosc wod chcieli ulzyc w oddychaniu... nie wiem... w ogole szlag mnie trafia jak czytam jak sie baby mecza, a lekarze tylko debatuja nad niewiadomo czym... no ale nie ja konczylam medycyne....

kurde biedna Ba. A te matoły też męczą ją. Mieli w planach cesarke to trzeba było sie tego trzymać. Pierwszy pomysł zaswsze najlepszy...

cześć kobietki...
nadrobiłam lekarski i tak mi strasznie żal tej naszej Ba że aż się płakać chce . Się dziewczyna męczy:-(Nie wiem czy dobrze gadam, ale skoro ona tak strasznie cierpi a mała już jest gotowa powinni zrobić jej tą cesarką i końcu ulżyć dziewczynie:sorry2::angry:

przeciez jak sie pecherz przekuwa to juz poród, to po co rozkurczowe? nie czaje
powinni dac cos na szyjke

mi przebili pechezrz i bylo tak samo ze powoli skurcze a szyjka niet i dostalam oxytocyne i te glupie masaze i musialam juz rodzic bo pecherz przebity...
No wyglada na to , że ba w najbliższych godzinach będzie mamą... aż trudno uwierzyć...

I dobry humor z rana szlag trafił... wszystko mnie zaczęło boleć, brzuch twardnieje, plecy dają się we znaki, ruszyć sie nie da... więc leże... nospa zaaplikowana i czekam aż mi przejdzie... cholera noooo a było już tak dobrze...

reklama
Do góry