reklama
M
Mka10
Gość
smieje sie ze u mnie jak nic na wielkanoc nowe jajeczka beda do poswiecenia :-)
:-):-):-):-)
my nnadal w szpitalu. skurcze poluzowaly ale macica nadal sie stawia. szyjka caly czas zamknieta, zadnych wyciekow nie ma, wiec doktory chcaczekac jak najdluzej. mam nadzieje ze do 40 tygodnia nie bedziemy takich powtorek zaliczac....
corcia skacze i bryka...wie ze pokoik juz na nia czeka i sie spieszy!!!! zlosnica!!!!!
trzymaj sie bidulko, super ze jestescie dalej 2w1!!
dagsila super wiadomosci, a Margolka juz taaka wielgachna....
Agnieszka no to całe szczęscie że bąbel się rozruszał i wszystko ok.
Dagsila widzę że wizyta pomyślna, to super
Katik fajnie, że piszesz, mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy, że maleńka jeszcze posiedzi u mamci w brzuszku ze 2-3 tygodnie.
Dagsila widzę że wizyta pomyślna, to super
Katik fajnie, że piszesz, mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy, że maleńka jeszcze posiedzi u mamci w brzuszku ze 2-3 tygodnie.
Katik
...jestem mamą...
.....jak to mowia : nie chwal dnia przed zachodem slonca....
cale popoludnie nie bylo zadnego skurcza, juz mi L zostawil drobne na taxi na rano gdyby mnie wypisali a on nie mogl urwac sie z pracy .... no i klapa....
od pol godziny zaliczylam juz 6 skurczow
juz wymiekam....
cale popoludnie nie bylo zadnego skurcza, juz mi L zostawil drobne na taxi na rano gdyby mnie wypisali a on nie mogl urwac sie z pracy .... no i klapa....
juz wymiekam....
Wypoczywaj i się nie denerwuj. Współczuję serdecznie i wytrwałości życzę.....jak to mowia : nie chwal dnia przed zachodem slonca....
juz wymiekam....
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Katik biedna ty ... powinnaś dostać medal za wytrwałość...trzymam kciuki żeby skurcze szybko przeszły...
.....jak to mowia : nie chwal dnia przed zachodem slonca....
juz wymiekam....
no nieeeeeeeee:----( a już odetchnełam z ulgą :-(
reklama
Ilona1985
Fanka BB :)
O kurcze Katik...powinni podac Ci tokolioze czy jakos tak...U nas to d razy Fenoterol dozylylnie..Katik nagon ich na cos przeciwskurczowego...oni maja drotaweryne to u nas Nospa..wiem ,ze w Irlandii to podaja ale trzeba niezle nawalczyc...