reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

My też dzisiaj po ostatnim usg.

jestem taka szczęśliwa :-):-):-) Przede wszytskim Malutka przekręciła się i jest jak narazie główką w dól-oby już tak zostało_Okazało się że wcale nie jest taka malutka, waży ok1900 podobno jak najbardziej norma. Termin pokrył mi się z terminem omg. Poza tym łożysko, wody wszystko ok i co najważniejsze ten lekarz ma fioła na punkcie badania serduszka i wybadał na wszytskie możliwe sposoby i powiedział że kompletnie nie mamy się o co martwić więc jestem w tym momencie najszczęśliwsza przyszłą mamą :-) Na 100% dziewczynka, mój M stwierdził że już nie ma co liczyć na siusiaka jak na całym monitorze 14 cali zobaczył cipunię:-D
Zrobił nam też śliczne zdjęcia 3d-jutro zgram na kompa- i ma nosek taki sam jak ja miałam jak byłam malutka:-D a modliłam się żeby nos był po mnie a nie po moim M:-D:-D:-D:-D Ale mnie ta wizyta uspokoiła, a po tych zdjęciach stwierdziłam że nasza Kochana jest najpiękniejszym dzieciątkiem na świecie(wiem że każda z nas myśli tak o swojej kruszynce :) ) i że już tak bardzo chciałabym żeby była z nami ale cierpliwie wytrzymamy do terminu !!

Katik trzymamy bardzo mocno kciuki żebyście wytrzymały jeszcze trochę !!

Super że u reszty Kwietnióweczek wszystko dobrze i oby tak dalej !!

reklama
ja też dziś po wizycie i usg:-)
idka ruchliwa,już główką w dół leży(niestety i tak będzie cesarka),waży przeszło 2 kilo i ogólnie pannica z niej spora-10 dni do przodu ma:tak::tak::tak:
niestety moje wyniki trochę gorsze-nadal muszę się kłuć:-:)-:)-( prawdopodobnie heparynę będę stosowała do 2 miesięcy po porodzie...męczy mnie to już...
noooo,muszę się pochwalić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:-19 kilo na plusie:szok:

katik,baaaardzo mocno trzymam za was kciuki

2 godz 10min pod ktg, w tym czasie 32 skurcze zarejestrowane, z cego tylko 2 ponizej 80%.
akcji porodowej brak,szyjka zamknieta.

przy badaniu dowcipnym na skurczu juz sie poryczalam, wiec wreszcie sie zlitowali i dostalam 2 zastrzyki-jeden przeciwbolowy drugi na spanie. mega power bo juz nic nie czuje a macica nadal twardnieje, a jak stalam do wc to padlam jak dluga kolo lozka. i nigdzie isc nie pozwolili. na monitorze widze juz podwojnie, chyba zarz padne

2 godz 10min pod ktg, w tym czasie 32 skurcze zarejestrowane, z cego tylko 2 ponizej 80%.

przy badaniu dowcipnym na skurczu juz sie poryczalam, wiec wreszcie sie zlitowali i dostalam 2 zastrzyki-jeden przeciwbolowy drugi na spanie. mega power bo juz nic nie czuje a macica nadal twardnieje, a jak stalam do wc to padlam jak dluga kolo lozka. i nigdzie isc nie pozwolili. na monitorze widze juz podwojnie, chyba zarz padne

Katik kochana mam nadzieję że dzisiaj czujesz sie juz lepiej.Trzymamy kciuki za ciebie i Pole.Przesyłam pozytywne myśli.

ja też dziś po wizycie i usg:-)
idka ruchliwa,już główką w dół leży(niestety i tak będzie cesarka),waży przeszło 2 kilo i ogólnie pannica z niej spora-10 dni do przodu ma:tak::tak::tak:
niestety moje wyniki trochę gorsze-nadal muszę się kłuć:-:)-:)-( prawdopodobnie heparynę będę stosowała do 2 miesięcy po porodzie...męczy mnie to już...
noooo,muszę się pochwalić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:-19 kilo na plusie:szok:

Gratuluję sporej pannicy.Współczuje kłucia:-( no i kilogramy robia wrażenie;-):-)

My też dzisiaj po ostatnim usg.

jestem taka szczęśliwa :-):-):-) Przede wszytskim Malutka przekręciła się i jest jak narazie główką w dól-oby już tak zostało_Okazało się że wcale nie jest taka malutka, waży ok1900 podobno jak najbardziej norma. Termin pokrył mi się z terminem omg. Poza tym łożysko, wody wszystko ok i co najważniejsze ten lekarz ma fioła na punkcie badania serduszka i wybadał na wszytskie możliwe sposoby i powiedział że kompletnie nie mamy się o co martwić więc jestem w tym momencie najszczęśliwsza przyszłą mamą :-) Na 100% dziewczynka, mój M stwierdził że już nie ma co liczyć na siusiaka jak na całym monitorze 14 cali zobaczył cipunię:-D
Zrobił nam też śliczne zdjęcia 3d-jutro zgram na kompa- i ma nosek taki sam jak ja miałam jak byłam malutka:-D a modliłam się żeby nos był po mnie a nie po moim M:-D:-D:-D:-D Ale mnie ta wizyta uspokoiła, a po tych zdjęciach stwierdziłam że nasza Kochana jest najpiękniejszym dzieciątkiem na świecie(wiem że każda z nas myśli tak o swojej kruszynce :) ) i że już tak bardzo chciałabym żeby była z nami ale cierpliwie wytrzymamy do terminu !!

Super ze po wizycie same pozytywne wieści:tak:

Wesoła widzę ze ty to masz ciagle jakieś przeboje z lekarzami:no:
Dobrze ze w koncu trafiłas na jakiegoś konkretnego:tak:
Najwazniejsze że pessar trzyma i z dzieciątkiem wszystko ok.

Wesola syper ze wszytko dobrze, a o nfz juz nic nie powiem....

Kingunia - kazde nasze dziecko jest najpiekniejsze i super ze z niunia wszystko dobrze

Katik kochana, mam nadzieje ze chociaz troche pospalas... dawaj znac jak z Wami...

Degsila wiem wiem że wszystkie najpiękniejsze !! :)

Katik mam nadzieje ze po nocy juz lepiej!! Trzymajcie się dzielnie Kochane !!! Mnóstwo pozytywnych fluidów przesyłamy !!!

oj nacierpisz sie... az nie wiem co napisac:-( trzymaj sie!!

pozostalym dziewczynom gratuluje owocnych wizyt, podglądania dzidziulow i tego, ze zdrowo rosną:-)

reklama

Katik- czy oni maja tam cos OPROCZ lekow przeciwbolowych??? Mam nadzieje, ze dzis juz lepiej! czekamy na wiesci! I powiedz malej, ze reszta dzidziusiow kwietniowych grzecznie siedzi i czeka- niech bierze przyklad!

Do góry