reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

kurde:szok: widze ze tu sie znowu narobilo
paulka - super ze jestes spowrotem i ze wszystko ok
agnieszkasz - dobrze ze sprawdzilas i sytuacja sie wyjasnila ze leniwiec sie malemu wlaczyl
olapolap - szkoda gadac, tez by mnie szlak trafil...moze ta ostatnia wizyte idz sobie lepiej gdzies prywatnie
no i oczywiscie najbardziej zagrozona katik:szok: mam nadzieje ze skurcze zaczely troche ustepowac...choc malutka jest juz duza i zastrzyk na plucka brala, to mysle ze nawet jakby jej ta cc zrobili to byloby i tak wszystko ok, jestem dobrej mysli:tak:

reklama
my po lekarzu i wszytko dobrze, nie ma krwawien ani stanow zapalnych. szyjka króciotka ale zamknieta. w razie czego mam teraz na izbe przyjec jechac. margolka znowu z glowa w dól i wazy 2800:-) no i najwazniejsze odstawiamy leki podtrzymujace - za 4 dni bede juz bez lekarstw, hi hip hurrrrrraaaaaaaaa:-):-)

mega mi ulzylo po tej wizycie, a teraz bede odpoczywac:tak:

Dagsila super!!!!!!
w sumie 36 tydzien to juz dziecie donoszone i nie bedziemy sie juz tak martwic
a Tobie juz niewiele zostalo
mi tez bo mamy obie na 5 kwietnia :)))))
czyli lany poniedzialek
ja bym chciala troche wczesniej
smieje sie ze u mnie jak nic na wielkanoc nowe jajeczka beda do poswiecenia :-)

ooo i schudlam pol kilo a Margol przybrala pol :-) sie uzupełniamy:-D

Dagsila super,że wszystko dobrze z tobą i z malutką:-) A Margolcia mamusi chyba jedzonko podkrada, mały pasożycik:-) Też muszę Majce to podpowiedzieć bo na razie tyjemy w proporcjach 5:1 (ja 5 kilo ona 1) i tak 12 na plusie

my nnadal w szpitalu. skurcze poluzowaly ale macica nadal sie stawia. szyjka caly czas zamknieta, zadnych wyciekow nie ma, wiec doktory chcaczekac jak najdluzej. mam nadzieje ze do 40 tygodnia nie bedziemy takich powtorek zaliczac....

corcia skacze i bryka...wie ze pokoik juz na nia czeka i sie spieszy!!!! zlosnica!!!!!

no i caly czas lepek w gore.

buziaki dla was !!!!!!!

my nnadal w szpitalu. skurcze poluzowaly ale macica nadal sie stawia. szyjka caly czas zamknieta, zadnych wyciekow nie ma, wiec doktory chcaczekac jak najdluzej. mam nadzieje ze do 40 tygodnia nie bedziemy takich powtorek zaliczac....

corcia skacze i bryka...wie ze pokoik juz na nia czeka i sie spieszy!!!! zlosnica!!!!!

no i caly czas lepek w gore.

buziaki dla was !!!!!!!

ciekawe czy wypisza Cie do domu
super ze piszesz...

reklama
Do góry