reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

dawno mnie tutaj nie było.
4/03 brykam na usg... w piątek byłam u mojej gin... dostało mi się, że nie odpoczywam... powiedziała, że szyjka mi się skróciła i żeby koniecznie na usg zwrócili na to uwagę, no i powiedziała, że zwolnienie mam po to aby więcej leżeć, a nie nadrabiać domowe obowiązki... nbo więc staram się obecnie robić tylko to co najważniejsze :-) a resztę zostawiam innym :-D

reklama
kurcze to trzymajmy kciuki za katik, aby wszystko poszło jak najlepiej, niech dzidzia jeszcze spróbuje wytrzymać

Paulka super że wszytko jest ok i że jesteś w domku

Dzięki za wieści od Katikowej. Trzymać mi się dziewczyny w dwupakach!

A ja się zaczynam martwić moim bąblem... od wczorajszego wieczoru prawie nie czuje ruchów... tylko od czasu do czasu delikatne smyranie. Serducho bije bo wczoraj słyszeliśmy przez stetoskop. Ale jak nic się nie zmieni z intensywnością ruchów do powrotu męża z pracy to jade na IP.

A ja się zaczynam martwić moim bąblem... od wczorajszego wieczoru prawie nie czuje ruchów... tylko od czasu do czasu delikatne smyranie. Serducho bije bo wczoraj słyszeliśmy przez stetoskop. Ale jak nic się nie zmieni z intensywnością ruchów do powrotu męża z pracy to jade na IP.

Aguś-spróbuj zjeść coś słodkiego albo napić się zimnej wody...
może mały ma dziś lenia....i nie chce mu się po prostu brykać:sorry:

Kamisia wież mi że próbowałam. Litr wody i pół tabliczki czekolady. Leże praktycznie cały czas... nic nie daje... dlatego pisze co pisze. jakby co to mam namiary na Aniam i Wronkę to dam znać jakbym miała zostac w szpitalu a jak nie to odezwe się na forum

Kamisia wież mi że próbowałam. Litr wody i pół tabliczki czekolady. Leże praktycznie cały czas... nic nie daje... dlatego pisze co pisze. jakby co to mam namiary na Aniam i Wronkę to dam znać jakbym miała zostac w szpitalu a jak nie to odezwe się na forum

trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

reklama

Szoruj na IP- niech Cię zbadają! Lepiej mieć pewność. Chociaż w ostatnich tyg. ciąży dzieci mniej się ruszają, a bardziej smyrają- takie ruchy posuwiste po brzuchu, bo nie mają już miejsca na szaleństwo i mam nadzieję, że u Ciebie to właśnie tak jest, bo z tego, co pamiętam dzidzia jest sporawa :-)

Katik- no Ty to masz kilka porodów w jednym:no:! Będzie dobrze kochana!!!

Do góry