reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Kawiatuszku dokładnie tez jestem strasznie ciekawa... najważniejsze że nie mamy jeszcze wątku rozpakowanych... bo to znaczy że ciągle wszystkie 2w1

reklama
Wchodzę sobie spokojnie na BB niczego złego się nie spodziewając, a tu takie wieści:-(. Oby po nocce wszystko ok było.

cześc cioteczki
nie mogłam dziś spać bo cały czas myślę o naszych dziewczynach. Ciekawe czy udało się powstrzymać skurcze- z niecierpliwością czekam na wieści
mi samej całą noc śnił się poród....masakra:-(

Kochane jesteśmy w domu 2w1 :-) dziękujemy za trzymanie kciuków :-
)w dzisiejszych czasach najwyrazniej lekarze potrafią czynic cuda , udało sie zachamowac wszystko i wszystko jest w normie :-) jestem taka szczesliwa....
powinnysmy zostac do czwartku w szpitalu ,ale ja wolałabym byc juz w domciu i moja Pani doktor sie zgodziła... jutro mam isc tylko na usg, wymierzyc i wyliczyc Malutką z kazdej strony i jak nic sie nie bedzie dzialo to w poniedzialek na wizyte...
powiem Wam, ze przez to ze tam byłam teraz prawie w ogole nie boje sie szpitala i porodu :-) lekarze, polożne i pielęgniarki super mili , grzeczni wszystko dokładnie tłumaczą , opiekują sie jak mogą , uspokojają mamusię i tatusia....super teraz wiem ze wybrałam dobry szpital....

a jak tam Katik ????????????Mam nadzieje ze wszystko ok i udało sie zatrzymac wszysko....
Katik kochana za dużo wrażen miałas ostatnio....mam nadzieje ze wszystko dobrze
trzymam kciuki

Wspaniale że wszystko udało sie uspokoić:tak::tak::tak:
Kochana leż i odpoczywaj i masz zakaz robienia czegokolwiek:no:
Gorąco pozdrawiam i pogłaskaj brzusio od nas:-)

reklama
Do góry