AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kawiatuszku dokładnie tez jestem strasznie ciekawa... najważniejsze że nie mamy jeszcze wątku rozpakowanych... bo to znaczy że ciągle wszystkie 2w1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane jesteśmy w domu 2w1 :-) dziękujemy za trzymanie kciuków :-
)w dzisiejszych czasach najwyrazniej lekarze potrafią czynic cuda , udało sie zachamowac wszystko i wszystko jest w normie :-) jestem taka szczesliwa....
powinnysmy zostac do czwartku w szpitalu ,ale ja wolałabym byc juz w domciu i moja Pani doktor sie zgodziła... jutro mam isc tylko na usg, wymierzyc i wyliczyc Malutką z kazdej strony i jak nic sie nie bedzie dzialo to w poniedzialek na wizyte...
powiem Wam, ze przez to ze tam byłam teraz prawie w ogole nie boje sie szpitala i porodu :-) lekarze, polożne i pielęgniarki super mili , grzeczni wszystko dokładnie tłumaczą , opiekują sie jak mogą , uspokojają mamusię i tatusia....super teraz wiem ze wybrałam dobry szpital....
a jak tam Katik ????????????Mam nadzieje ze wszystko ok i udało sie zatrzymac wszysko....
Katik kochana za dużo wrażen miałas ostatnio....mam nadzieje ze wszystko dobrze
trzymam kciuki