reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Katikowa nie odpisuje:-(kurde....ciekawe co u nich
mam nadzieję że to milczenie oznacza że odsypia noc, a nie że np dochodzi do siebie po cesarce....:-(
mam nadzieję że to milczenie oznacza że odsypia noc, a nie że np dochodzi do siebie po cesarce....:-(
Katikowa nie odpisuje:-(kurde....ciekawe co u nich
Nie kracz kamisia...
no i ja w takiej nieświadomości żyłam całą noc... no ładnie.
Mam nadzieję, że z dziewczynami wszystko dobrze, że nadal 2w1, jeszcze ze 2-3 tygodnie niech te nasze szkraby wytrzymają.
Ja nie wiem czemu im się tak spieszy na świat, pogoda brzydka, nic ciekawego póki co... ;-)
Paulka dobrze, że jesteście w domu i nadal w dwupaku. Ty lez dziewczyno i wypoczywaj teraz a nie jak przeczytałam na ogólnym że masz zamiar okna myć. Chyba zwariowałaś bo zaraz będzie lanie na gołe dupsko
Mam nadzieję, że z dziewczynami wszystko dobrze, że nadal 2w1, jeszcze ze 2-3 tygodnie niech te nasze szkraby wytrzymają.
Ja nie wiem czemu im się tak spieszy na świat, pogoda brzydka, nic ciekawego póki co... ;-)
Paulka dobrze, że jesteście w domu i nadal w dwupaku. Ty lez dziewczyno i wypoczywaj teraz a nie jak przeczytałam na ogólnym że masz zamiar okna myć. Chyba zwariowałaś bo zaraz będzie lanie na gołe dupsko
reklama
Hm...przeciwbolowe,czy przeciwskurczowe KAtik?Wiem,ze sie bidulka meczy,ale nic innego nie mozna zrobic.Lepiej,zeby jeszcze wytrzymala z porodem,dla swojego i malenkiej dobra.
KATIK Kochana,bedzie dobrze,myslimy o Tobie,pamietaj!!!!!!
Tylko przeciwbólowe już ostatnim razem miała powiedziane że jak się coś zacznie dziać to ją tną i tyle bo mała po tyvh lekach będzie się miała dobrze nawet jak się teraz urodzi . Także skórczy już hamować nie będą . Jeśli się szyjka zacznie rozwierać to CC, a narazie ma skórcze ale szyjka zamknieta .