reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Paulka90, a ktory szpital wybralas? Super, ze wszystko dobrze sie skonczylo. Teraz juz tylko grzecznie odpoczywaj i czekajcie obie na kwiecien :-)

reklama
Paulka fajnie że jesteście już w domku. Dobrze że wszytsko udało się uspokoić :-) To teraz cierpliwie do kwietnia tylko proszę czekać:-)

Paulka super ,że nadal jestes 2w1:tak:

Mam nadzieje,że katikowa rowniez jeszcze w dwupaku i z niecierpliwością czekam na wieści.

Katikowa nie odpisuje:-(kurde....ciekawe co u nich
mam nadzieję że to milczenie oznacza że odsypia noc, a nie że np dochodzi do siebie po cesarce....:-(

no i ja w takiej nieświadomości żyłam całą noc... no ładnie.
Mam nadzieję, że z dziewczynami wszystko dobrze, że nadal 2w1, jeszcze ze 2-3 tygodnie niech te nasze szkraby wytrzymają.

Ja nie wiem czemu im się tak spieszy na świat, pogoda brzydka, nic ciekawego póki co... ;-)

Paulka dobrze, że jesteście w domu i nadal w dwupaku. Ty lez dziewczyno i wypoczywaj teraz a nie jak przeczytałam na ogólnym że masz zamiar okna myć. Chyba zwariowałaś:angry::angry::angry::angry::angry: bo zaraz będzie lanie na gołe dupsko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Katik 2 w 1 skurcze ma nadal ale szyjke zamkniętą i nie wiedzą co z nią robić mają . Dostaje tylko przeciwbólowe i się męczy:-(

dobrze, że się odezwała,
miejmy nadzieję, że skurcze ustąpią jednak.

A maleńka się nadal pewnie nie przekręćiła?

reklama
Hm...przeciwbolowe,czy przeciwskurczowe KAtik?Wiem,ze sie bidulka meczy,ale nic innego nie mozna zrobic.Lepiej,zeby jeszcze wytrzymala z porodem,dla swojego i malenkiej dobra.
KATIK Kochana,bedzie dobrze,myslimy o Tobie,pamietaj!!!!!!

Tylko przeciwbólowe już ostatnim razem miała powiedziane że jak się coś zacznie dziać to ją tną i tyle bo mała po tyvh lekach będzie się miała dobrze nawet jak się teraz urodzi . Także skórczy już hamować nie będą . Jeśli się szyjka zacznie rozwierać to CC, a narazie ma skórcze ale szyjka zamknieta .

Do góry