reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Katik znowu w szpitalu ze skórczami , jak nie przejdzie robią jej CC .

...o..świetnie...:confused2::confused2::confused2::no::no::no: ehhh... to wiedzę, że jednak tydzień zaczął się nieciekawie :no::no::no: Może jakimś cudem teraz też się uda to powstrzymać... a jak nie, to coż...dla Małęj to zawsze tydzień do przodu jeszcze w brzuszku...:sorry: Serdeczne pozdrowienia dla Katik!

Forget- uważaj na siebie i bądź dzielna! Dużo zdrówka!!!:tak:

reklama
Katik - Trzymamy mocno kciuki !!

Forget - Fajnie że dajesz znać że u was ok. Też trzymamy kciuki i napewno będzie dobrze !

Elvie- ja pomimo brania od początku ciązy witamin dla kobiet w ciazy to regularnie wyniki z miesiaca na miesiac troszke mi sie pogarszaly ale moja gin mowi ze to inne normy troszke sa dla kobiet w ciazy a poza tym pod koniec czesto zdaza sie anemia. Mnie juz wyszla poprzednio taka troszke wieksza wiec dostalam zelazo w tabletkach i powiedziala zeby sie nie stresowac bo niestety tak sie zdaza i jest to normalne.

A co do usg to ja na kazdej wizycie mam takie kruciutki-zmierzyc dzidzie, poziom wod, czy serduszko bije a oprocz tego 3 razy 4d-jutro juz ostatnie...

ehhhhhh,tej małej katikowej polci się spieszy:tak::tak::tak: wszystko będzie dobrze.przecież to nie 20 tydzień...:-):-):-)
mocno trzymam kciuki...

Katik wytrzymaj jeszcze kilka tygodni bądź dzielna zaciskamy kciuki z Natalką

a my po wczorajszej wizycie kontrolnej w jak najlepszym porządku pani doktor chciała mnie na zwolnienie wysłać żebym sobie odpoczeła ale co ja będę tyle czasu robiła w domu przecież zwariować można ;-) póki jakoś się toczę to będę pracowała. Dostałam tylko wyniki do zrobienia za dwa tygodnie (posiew z pochwy i odbytu w kierunku paciorkowca) gin powiedziałą że ten wynik będzie potrzebny przy porodzie a pozatym jeszcze morfologie musimy zrobić Aspot, Alat i ALP no i to by było na razie na tyle ;-)

reklama
Do góry