reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Z tymi pachwinami też tak mam ale chyba to nie uniknione...:-( Najlepiej duuuużo odpoczywać;-)
A jutro mam ostatnie usg 4d już sie doczekać nie moge:-)

Wlasnie wrocilam z USG. Trwalo moze 2 min:wściekła/y: ale bylo z publicznej sluzby zdrowia, wiec nie ma co sie dziwic. Lekarz zmierzyl tylko glowke i brzuszek. Spr, czy serce bije (skoro dzieciak sie wierci, to znaczy ze bije, nie??:eek:) Stwierdzil, ze wszystko w normie, a maly wazy 2260g wiec tez w normie. Wiec chyba sie ciesze, ale jakis taki niedosyt czuje...

ja bym chciala usg codziennie:-) a chyba jeszcze tylko jedno mnie czeka, 5 marca... a pozniej moj gin ma urlop.... no i dziecie na lajfie bedziemy podziwiac:tak:

Ja się właśnie umówiłam na wizytę kontrolną na 3 marca :-) zobaczymy czy usg będzie wtedy czy następnym razem :-p. Na 100% jednak 3 marca będę miała zlecane ostatnie badania krwi i moczu

Hej, my nadal w szpitalu:-(
Czekamy cały czas na rozwój sytuacji, 4 razy dziennie KTG, badania laboratoryjne i mnóstwo kroplówek - wszystko po to, żeby mieć pewność że Dzidziuś cały i zdrowy.

Po wszystkim co przechodzę wiem jedno - moje dziecko zaszczepię na rotawirusy. Obawy przed szczepionką to bzdury, ja teraz po sobie i dziewczynach ktore leżą z powikłaniem po rota wiem, że nie skażę na to mojego dziecka.

trzymajcie sie!

Wlasnie wrocilam z USG. Trwalo moze 2 min:wściekła/y: ale bylo z publicznej sluzby zdrowia, wiec nie ma co sie dziwic. Lekarz zmierzyl tylko glowke i brzuszek. Spr, czy serce bije (skoro dzieciak sie wierci, to znaczy ze bije, nie??:eek:) Stwierdzil, ze wszystko w normie, a maly wazy 2260g wiec tez w normie. Wiec chyba sie ciesze, ale jakis taki niedosyt czuje...

najwazniejsze ze wszystko dobrze i synus zdrowo rośnie!!

Ja się właśnie umówiłam na wizytę kontrolną na 3 marca :-)

tez ide 3.03:)

Hej, my nadal w szpitalu:-(
Czekamy cały czas na rozwój sytuacji, 4 razy dziennie KTG, badania laboratoryjne i mnóstwo kroplówek - wszystko po to, żeby mieć pewność że Dzidziuś cały i zdrowy.

wlasnie zastanawialam sie co u Was, super ze jeszcze jestescie razem z Sonią 2w1, trzymaj się!!

reklama
A ja zarejestrowałam się na 04/03 na konsultację, bo już dłużej w pracy nie dam rady :-D

Forget- zdrówka kochana- dasz radę!!!

Do góry