reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

Hmmm to późno masz tą następną wizytę :szok:... to już chyba z małą na :-Drękach

O losie... to tak jak kiedyś pisałam zamiast 10.02 to 10.04 tak teraz też mam zastój w mózgu:baffled: może już sobie wywróżyłam ze szybko kolejny maluch bedzie:baffled:

13x13 macie z imieniem tak samo jak my :-p mieliśmy ustalone, mówiłam już do Malutkiego Kubuś i zmieniliśmy w związku z teściami :baffled: mam nadzieję, że to co ustalone teraz już się nie zmieni, bo ciężko się przestawić jak się człowiek już nastawi :-p

Nie nie nie -ja swojej Alicji już nie oddam -zresztą jak tylko S widzi jej zdjęcie z usg to mówi "moja Alicja" -wiec nie wiem skad mu ten pomysł przyszedł do głowy:eek:

Czy wasze dzieci też ostatnio tak szaleją??? moja już przestała spać w dzień -jestem w szoku -wyszłam z domu o 09.10 i od tamtej pory czuję jak się wierci:baffled:

reklama
O losie... to tak jak kiedyś pisałam zamiast 10.02 to 10.04 tak teraz też mam zastój w mózgu:baffled: może już sobie wywróżyłam ze szybko kolejny maluch bedzie:baffled:

Dobra jesteś, może rzeczywiście z małą na rękach na tą wizytę 5.08 pójdziesz, no i wtedy może będzie Emilia:-D

ba1983, brak mi slow. ale dobrze, ze jestes pod opieka w szpitalu. Grek na pewno sie wszystkim zajmie;-) Czekamy na dobre wiesci po USG:tak::laugh2:

Ba bidna kobieto, z tego co piszesz to Ci lekarze chyba są z innej planety, jakieś dżedaj czy coo?
Ty kobieto dzwoń lepiej do tego Twojego Greka, bo szkoda Twoich nerwów na użeranie się z tymi niemotami:-(trzymam kciuki

ba dzwoń i powiedz co ci powiedziały to małpiszony... i niech on coś zaradzi...

A mnie tak strasznie boli pod prawą łopadką tak ze strony kręgosłupa że nawet rączką ruszyć nie mogę :-(

nie wiem co mam zrobic...Lezec i "cpac no-spe",czy dzwonic do dr.Nikosa.Cholera mnie bierze.

Przepraszam,uciekam bo juz naprawde roznosza mnie nerwy.

Ba mam nadzieję,że skontaktowałaś się z lekarzem i zapewnią ci odpowiednią opiekę w szpitalu. A malutka to już ładnie waży. 3mam mocno kciuki :-)

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków;-)
No niestety muszę iść do szpitala bo te badania trzeba powtórzyć i zrobić KTG małej, ale lekarz twierdzi, że nawet jeżeli potwierdzi się cholestaza to na szczescie na samym poczatku:tak:

Teraz sobie powtarzam, że wszystko będzie dobrze i nie zamierzam się zamartwiać i szkodzić maleństwu stresem :-)

Buziaki dla wszystkich!

reklama
ba - niezly syf w tej itali...albo tylko u twojego lekarza...ja bym juz dawno to u kogos innego skonsultowala, jeszcze nigdy nie slyszalam ze ktos je i chudnie...moja znajoma tez tak mowila, ale tak naprawde to nie jadla za duzo a my potrzebujemy teraz 3000 kcal dziennie a nie jedna bulke, i oczywiscie wyladowala w szpitalu na podtrzymaniu, jak dziecku nie dostarczy sie odpowiedniej ilosci jedzenia to sobie samo bierze z naszego ciala i zaczynaja sie klopoty...

chudnięcie mamy przy prawidłowym przyroście wagi dziecka może też oznaczać anemię i że mamusia po porodzie będzie musiała trochę o siebie zadbać by z niej wyjść bo to wychodzi po urodzeniu dzieciaczka. Ja też ostatnio schudłam o pół kilograma i mam gorsze wyniki z krwi przez co muszę brać żelazo.Ale w sumie nie ma się co bardzo tym martwić.

Do góry