AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
kittek ty nie pisz smsa tylko zadzwoń do niego!! A jak nie odbierze to pojedź do szpitala...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Błagam powiedzcie co o tym myślicie. Wczoraj byłam u lekarza, miałam badaną szyjkę. Przed chwilą z przerażeniem zauważylam jasno czerwoną krew na wkładce. Jestem przerażona. Jest późno więc wizyta u lekarza odpada, npisałam mu smsa, mam nadzieję,że odpisze. Nie wiem czy nie pojechać z tym do szpitala. Malutka się rusza. Wróciły doświadczenia z początku ciąży, kiedy miałam kilka razy plamienia. Nie wiem co robić....
Ba jeśli to czytasz to może mogłabyś się zapytać swojego prowadzącego albo położnej. Wiem,że masz swoje problemy,ale byłabym wdzięczna.
Aniam nie wiem -może powinnam je zapisywać i to jakieś jasnowidztwo jest nie wiem -poddaję się
Błagam powiedzcie co o tym myślicie. Wczoraj byłam u lekarza, miałam badaną szyjkę. Przed chwilą z przerażeniem zauważylam jasno czerwoną krew na wkładce. Jestem przerażona. Jest późno więc wizyta u lekarza odpada, npisałam mu smsa, mam nadzieję,że odpisze. Nie wiem czy nie pojechać z tym do szpitala. Malutka się rusza. Wróciły doświadczenia z początku ciąży, kiedy miałam kilka razy plamienia. Nie wiem co robić....
Ba jeśli to czytasz to może mogłabyś się zapytać swojego prowadzącego albo położnej. Wiem,że masz swoje problemy,ale byłabym wdzięczna.
Cieszę się, że wszystko ok :-)Dziękuję za szybką reakcję dziewczyny. Wróciłam właśnie ze szpitala, lekarz kazał mi przyjechać jak dzwoniłam na izbę. Z malutką wszystko dobrze, szyjka ok, łożysko nie jest przodujące. Okazało się,że może to być dlatego,że mam na szyjce coś w stylu nadżerki,ale nie zapamiętałam dokładnie nazwy. Najważniejsze,że nie zagraża to małej. Lekarz bardzo miły. Dobranoc moje drogie, zmykam bo muszę odpocząć. Dobrej nocy wszytskim.
Oj Ba! ależ Ty nam kochana wrażeń dostarczasz- jak tylko moge wchodze na forum sprawdzać czy wszystko u CIebie ok (na tyle ile może teraz być "ok") ale na szczęście widzę, że sytuacja chwilowo opanowana więc super uważajcie na siebie z Ness i spokojnej nocy życzę! Wszystko tak jak juz pisałam musi być dobrze- czy w dwupaku czy osobno, to i tak mała już na tyle duża, że wszystko będzie dobrze Mocne uściski i duuuuużo zdrowia i spokoju!!!;-)April Girls.
Skurcze wciaz na tym samym poziomie,na szczescie jestem "zamknieta".Czekam na kolejne rozporzadzenia lekarzy heh...dowiem sie dzis?Jutro?Kto to wie.
Mala kopie niemilosiernie,wazne ze sie odzywa,bo dzis "zasnela" na 7h i sie wystraszylam!
To godzina wizyt,a ja biedna sama :-( bo maz w pracy,a do szpitala 25km.Moze choc polozna wpadnie.Za to wygadalam sie z ciezarowkami z sali.I jest ok...w sumie.
Dosc lamentow..ide cos poczytac.
Nie martwcie sie o nas,damy rade!Myslimy o Was wszystkich!
Good night! :-)