Właśnie wrócilam od gina. U Nas wszystko w porządku. Synuś wszystkie organy ma na miejscu. Serduszko bije 151u/min.Wód płodowych mam w sam raz. Szyjka zamknieta. Borysek waży 1652gr i tu małe zaskoczenie, bo waga jest jak najbardziej w normie, ale nie wskazuje na wielkoluda a raczej na dziecko ok 3500g. Do tej pory na wykresie jego waga wskazywala,że przy porodzie będzie powyżej 4kg wiec troszke sie zdziwiłam, ale doktor powiedzial,że jest ok i że niektore dzieciaczki rosną szybciej na poczatku a pozniej wolniej. Następne usg nam zreszta pokaże czy taka jego uroda. Jeżeli wszystko będzie nadal dobrze to ja sie nawet cieszę jakby mial byc mniejszy niz siostra. Może poród bedę miala szybki dzieki temu. Chociaz troszke martwi mnie główka bo ta z kolei jest duża i wskazuje na 34t.c. Co prawda tez wszystko jest ok, tzn nie ma żadnego wodogłowia i może byc to tylko uroda zwazywszy,że corcia tez zawsze główke miala wieksza, ale ona tak proporcjonalnie duza była. No co prawda maja po kim odziedziczyc bo mój T urodzil sie z dosyc dużą głową, wiec miejmy nadzieje,ze to tylko taka uroda, pozniej i tak sie wszystko wyrowna. mam tylko nadzieje,że przez to nie bedę musiala byc nacinana
Teraz za dwa tygodnie mam przyjechac na KTG, a za miesiac kolejna wizyta z USG. Poza tym mialam dzisiaj pobrany posiew, wiec zobaczymy jak wyniki.
Teraz za dwa tygodnie mam przyjechac na KTG, a za miesiac kolejna wizyta z USG. Poza tym mialam dzisiaj pobrany posiew, wiec zobaczymy jak wyniki.