A gdzie ta rwa kulszowa boli?
Mniej więcej 5cm w prawo lub w lewo od kości ogonowej i promieniuje przez pośladek az do nogi. To takie uczucie jakby ktos szpilę w kości wkręcał ze az cała noga drętwieje. Bynajmniej tak jest to u mnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie ta rwa kulszowa boli?
Mi wody odeszły jak wchodziłam pod prysznic. Tyle, że Maryśka nie była przyparta główką więc chlusnęło, a potem już się tylko sączyło. Jak byłoby w wannie nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że przez to późniejsze sączenie i tak nie dałoby rady tego przegapić. Także spokojnie...
No mowilam, ze ja to sobie lubie utrudniac zycie
Ale skoro Ilona napisala ze to czuc, no to chyba wyluzuje :-)
Ruchy liczy się w ciągu dnia, np. od 9tej rano do 9tej wieczór, powinno być min. 10. Ja starałam się liczyć sama od siebie i zaczęłam panikować, bo czasem Malutkiego wogóle nie było czuć i bałam się, że coś nie tak. A później na ktg to Szkrab mnie tak skopał, że aż czujka ktg podskakiwała Nie ma co się martwić.
Bólu rwy kulszowej naprawdę współczuję..
Dziewczyny, a Wasze Maluchy już się obracają główką w dół? Słyszałam, że już mogą w połowie/końcem 7go miesiąca się obracać. Mój jeszcze dupką na dół siedzi i tak Mu widzę dobrze.
a kiedy Ty zdazylas u kosmetyczki byc? ja dopiero sie do sniadania przybieram:-)
Jeśli chodzisz do państwowego to przecież musi być nr tel do przychodni gdzie możesz się z nią skontaktować, a jeżeli prywatnie to jak się umawiasz?? Dziwne że nie masz żadnego kontaktu z ginem...
ja wcinam non stop pomidory pod każdą postacią - bo je uwielbiam... banany tak samoKici jeśli się boisz sama przyjmować tabletki to jedz duuużo produktów które zawierają potas. Pierwsze do głowy przychodzą mi pomidorki. Teraz kiepskie są, ale można przecież koncentrat, ketchup i pomidorki z puszki. A i jeszcze w bananach! Smaczny chyba w takiej postaci i z pewnością nie zaszkodzi
Kici69 ja miałam przepisany przez gin Aspargin na skurcze rąk więc kobiety w ciąży mogą go brać.