u mnie jest tak ze do 36 tyg wizyta co 3 tygodnie, a po 36 co 2 tygodnie... u mnie jest juz co 2 tygodnie ale tylko dlatego ze musimy patrzyc jak mala rosnie, bo jest drobna...Wy już wszytskie macie wizyty u ginów co 2 tygodnie?
Moja stwierdziła że jak wszytsko jest ok to nie ma co częściej przychodzic i z tego co wiem to w większości przypadkach do końca ciąży wizyty sa co 4 tygodnie
wesola24 - ciesze sie ze wszystko ok
nie masz sie czego bac, jeszcze nikt nie stwierdzil ze usg jest szkodliwe, czyli nie jest...ja mam co wizyte robione takie krotkie i 3 mialam robione takie dlugie (co tutaj jest norma)Kwietnióweczki powiedzcie mi ile razy miałyście robione USG? Słyszała,że jak jest potrzeba to USG jest wskazane,ale boję się czy nie zaszkodzi malutkiej. Teraz mam nadzieję,że wystarczy zrobić jedno ok 32 tyg aby określić ułożenie bo Maja na razie w poprzek leży Ale to chyba normalne, do terminu może się jeszcze powiercić i wybadać teren:-)
aniam141 - super, ze wszystko ok i nadal dziewczynka w brzuszku siedzi? robilas 4d?
mm&sm - fajnie ze wszystko oki i oby tak dalej
ilona1985 - ciesze sie ze z malym wszystko ok, a do ciebie bidulo jedna znowu sie cos przyczepilo... no kamienie to nie jest wesole czesto konczy sie operacja...